Fotballryktene: – Agenten til Liverpool-spiller i samtaler med Juventus

Mens Manchester United jakter på Real Madrid-stopper. Få dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den anerkjente italienske fotballjournalisten Gianluca Di Marzio melder at Juventus har vært i kontakt med agenten til Liverpools midtbanespiller Emre Can. Den tyske 23-åringen har ett år igjen av kontrakten med rødtrøyene.

Liverpool Echo hevder at Liverpool har satt en prislapp på 325 millioner kroner for midtstopper Mamadou Sakho. Crystal Palace skal være lunkne til å gjøre lånet om til et permanent kjøp som følger av den stive prisen.

Dani Alves gjør seg lørdag klar til å spille Mesterliga-finale med Juventus mot Real Madrid – det kan fort bli hans siste for klubben. Ifølge Daily Mail er den 34-årige høyrebacken, som har ett år igjen av kontrakten, ønsket av Chelsea og Antonio Conte. Juventus skal ha tilbudt Chelsea å hente Alves. Også Manchester City og Tottenham følger med på situasjonen.

Zlatan Ibrahimovic har fått beskjed om at Manchester United ikke vil tilby ham ny kontrakt når hans avtale løper ut ved månedsskiftet, skriver Daily Express. Den britiske avisen viser til ikke navngitte kilder i klubben. De hevder at det ville være økonomisk galskap å forlenge en avtale som gir 35-åringen en ukelønn på nesten 4 millioner kroner all den tid kneskaden hans ventes å koste ham halve neste sesong.

Daily Express melder også at Wayne Rooney kan bli en brikke i Manchester Uniteds jakt på Romelu Lukaku. En overgang der Rooney og en god slump med penger blir sendt til Merseyside, mens Lukaku drar til Manchester er en mulig løsning på Uniteds spissutfordring.

Det er også sterke rykter om at José Mourinho ønsker å gjenforenes med Real Madrid-stopper Raphael Varane. Det skriver Mirror. Franskmannen var hyppig linket til Chelsea da Mourinho var der, men det kan bli en meget vanskelig oppgave å få kloen i en av Europas beste forsvarere.

Så til dagens siste Manchester United-relaterte rykte. Telegraph skriver at Real Madrid kommer til å legge inn et offisielt bud på David de Gea etter lørdagens finale i Mesterligaen. Det snakkes om en sum rundt 650 millioner kroner.

Celtics Moussa Dembélé var sterkt linket til Chelsea i forrige overgangsvindu etter å ha herjet i skotsk Premier League. Nå skriver Daily Record at også Borussia Dortmund har kastet seg inn i dansen. Den talentfulle spissen er verdsatt til 325 millioner kroner.

Daily Mail skriver at Burnley vil tilby manager Sean Dyche en ny kontrakt for å hindre ham i å bli lokket til den ledige Crystal Palace-jobben.

Álvaro Morata har vært koblet til flere storklubber og fremtiden virker å ligge et annet sted enn Real Madrid. Den spanske spissen ryktes å være enig med AC Milan om en overgang, men ifølge Goal.com skal ikke partene ha kommet frem til en overgangssum ennå.

Litt keeper-rykter. Newcastle vil tilby Willy Caballero en kontrakt dersom fremstøtene mot Napolis Pepe Reina ikke når frem. Det skriver Northern Echo. Arsenal har samtidig bestemt seg for å kvitte seg med David Ospina, og keeperen ser ut til å ende opp i Fenerbahce, skriver Daily Star.