NYTT SUPERPAR: Skuespilleren Joe Alwyn og Taylor Swift skal ha blitt et par, melder blant annet E! Online.
NYTT SUPERPAR: Skuespilleren Joe Alwyn og Taylor Swift skal ha blitt et par, melder blant annet E! Online. Foto: Stella Pictures

Taylor Swift (27) med ny flamme

Amerikanske medier melder at superstjernen har funnet lykken med skuespilleren Joe Alwyn (26).

Taylor Swift (27) har et hemmelig forhold med skuespilleren Joe Alwyn (26), melder blant annet E! Online.

Magasinet mener de fikk vite om forholdet, som er en av Taylor Swifts mest private, i mai. Da hadde artisten og skuespilleren allerede vært sammen en godt stund.

Alwyn er en britisk skuespiller som i 2016 slo igjennom med hovedrollen i spillefilmen Billy Lynns hjemkomst. Han er nå spådd en lysende karriere, og er snart aktuell i Emma Stone-filmen The Favourite.

Pendler til England

Swift skal ha pendlet mellom Alwyns hjemsted i England, og Nashville, der familien hennes bor og hun spiller inn ny musikk.

Den britiske skuespilleren har også besøkt Swift i New York to ganger, men alle besøkene har blitt holdt strengt hemmelige.

En kilde sier til E! Online at Swift ikke en gang liker at folk vet om hun er hjemme.

Gikk rykter om utroskap

En av grunnene til at Swift denne gangen holder forholdet svært privat, kan være den meget offentlige romansen hun hadde med skuespilleren Tom Hiddleston i fjor.

SPÅS EN LYSENDE KARRIERE: Skuespilleren Joe Alwyn i Billy Lynns hjemkomst. Foto: Stella Pictures
SPÅS EN LYSENDE KARRIERE: Skuespilleren Joe Alwyn i Billy Lynns hjemkomst. Foto: Stella Pictures

Romanseryktene gikk på at hun startet et forhold med Tom Hiddleston før det var blitt slutt med DJen Calvin Harris i fjor vår.

Det ble nemlig gjort opptak Swift og Hiddleston som danset og hadde det hyggelig på MET-gallaen, og like etter at forholdet med Harris var slutt, dukket kyssebilder med Hiddleston opp på forsiden av The Sun.

Svært offentlig forhold

Swifts forhold til Hiddleston var svært offentlig, og det ble spekulert i om de gjorde ekstra mye PR ut av det – de dukket opp sammen på offentlige steder, gikk romantiske turer på strender og ble avfotografert en rekke ganger.

Men lykken ble kortvarig, og allerede i september var forholdet over.