Fotballryktene: – Roma-angriper nærmer seg Liverpool

Mens Southampton krever gigantsum for Virgil van Dijk. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se det beste fra Premier Leaks i videovinduet øverst på siden!

Italienske medier skriver at Roma-spiller Mohammed Salah er enig med Liverpool om en overgang, men football-italia er blant nettstedene som melder at klubbene ikke er kommet til enighet om overgangssum. Den egyptiske 24-åringen skal ha kommet frem til en kontrakt med årslønn på 40 millioner kroner, mens Liverpool skal ha fått avslag på et bud i området rundt 280 millioner kroner. Roma ønsker rundt 380 millioner kroner for angriperen. Liverpool var nær ved å signer Salah i 2014, men da endte han i stedet opp i Chelsea.

Følg overgangsvinduet direkte her!

Med Antoine Griezmann-interessen lagt på is, om vi skal tro rapportene, har Manchester United likevel nok å henge fingrene i. Record melder at Benfica-stopper Victor Lindelöf er svært nær en overgang til United for 330 millioner kroner. Kun detaljer gjenstår før svensken kan aksle den røde drakten.

Vi holder oss til Manchester United - kanskje ikke så rart at de preger ryktebørsen med penge de har til rådighet om manglene de må dekke inn. Stortalentet Ryan Sessegnon (17) fra Fulham jaktes av flere toppklubber. Telegraph skriver at venstrebacken ennå ikke har signert en profesjonell kontrakt med Fulham.

Goal.com skriver at Werder Bremen-spiss Max Kruse er på José Mourinhos radar i kjølvannet av Griezmann-avslaget. 29-årige kruse scoret 15 mål på 23 kamper for Bundesliga-klubben denne sesongen.

Flere spisser som nevnes er Romelu Lukaku og Alexandre Lacazette. Daily Express hevder at Lukaku står øverst på ønskelisten til Mourinho denne sommeren, mens Mirror skriver at Lacazette er et alternativ for rundt 540 millioner kroner.

Med en Lukaku-exit i horisonten er Everton på spissjakt. Der dukker navnet til Málaga-spiss Sandro Ramírez opp. Ifølge Independent var Atlético Madrid favoritter til å sikre seg 21-åringen, men overgangsnekten har satt en stopper for det. Sandro har en utkjøpsklausul på beskjedne 55 millioner kroner.

Virgil van Dijk forlater høyst trolig Southampton i sommer. Den nederlandske midtstopperen er blitt koblet til nesten alle topplagene i Premier League, og nå skriver The Sun at det vil koste å hente 25-åringen. Manchester City skal være villige til å betale 540 millioner kroner, men Southampton ønsker ytterligere 215 millioner kroner i overgangssum.

Nyopprykkede Newcastle ser seg om etter spillere som kan styrke stallen og sikre dem videre eksistens i Premier League. Ifølge Daily Mail har Rafael Benítez bestemt seg for å hente Chelseas 19-årige spisstalent Tammy Abraham til St. James' Park. Abraham herjet i Championship denne sesongen på utlån til Bristol City med 23 scoringer for laget som endte på 17. plass. Kun Chris Wood (27) scoret flere mål en Abraham. Det er ventet at Abraham signerer en ny kontrakt med Chelsea før han leies ut til Newcastle den kommende sesongen. Deretter håper Chelsea at Abraham skal være godt nok forberedt til å være en del av Antonio Contes mannskap.

Newcastle kobles også til den senegalesiske Metz-spilleren Ismaila Sarr. Det 19-årige ving-talentet er ettertraktet, og ifølge L'Equipe har Newcastle lagt inn et bud på 110 millioner kroner.

The Sun skriver at Bertrand Traore, som spilte i Ajax på utlån fra Chelsea denne sesongen, er på vei til Lyon for en overgangsum rundt 190 millioner kroner. Spissen fra Burkina Faso skal fylle tomrommet etter det som trolig blir et salg av Alexandre Lacazette. Lyon-president Jean-Michel Aulas sa til L'Equipe at Chelsea ønsker en høy pris, men London-klubbens interesse for talentfulle Corentin Tolisso kan være med på å gjøre overgangen fornøyelig for alle parter.