Kronerulling for Paradise-Kevin (21) etter finaledramaet

Seerne synes synd på Kevin som ble snytt for Paradise-pengepremien. Nå har de startet kronerulling.

Torsdag ble Kevin René Gustavsson (21) og Martine Lunde (21) vinnere av den niende sesongen av Paradise Hotel.

Men etter at det gikk en kule varmt under troskapstesten, var det kun Lunde som i går fikk utdelt en sjekk på finalefesten.

#Vippsforkevin

Mange TV-tittere rev seg i håret da kula deiset i bakken.

I sosiale medier engasjerer nå seerne seg for å samle inn penger til Kevin, under hashtaggene #vippsforkevin og #vippskevin.

Flere titalls brukere har sendt Paradise Hotel-deltakeren symbolske summer via DNBs betalingsapp, og summene skal angivelig variere fra fem kroner til flere hundre.

– Håper han får like mye som Martine

Mie Marlene Magnussen (25) fra Kristiansand oppdaget vippsaksjonen på appen Jodel, og sendte 21-åringen fra Stord en liten sum.

VIPPSET: Mie Marlene og søsteren sendte Kevin noen kroner. Foto: Privat.
VIPPSET: Mie Marlene og søsteren sendte Kevin noen kroner. Foto: Privat.

– Det var den beste finalen som noen sinne har vært. Det var veldig spennende. Etter finalen så jeg at noen hadde lagt ut Kevins nummer på Jodel, så da måtte jeg jo bare vippse litt, forteller 25-åringen og legger til:

– Jeg aner ikke hvor mye han har fått inn i løpet av natten, men det hadde vært morsomt hvis han fikk inn like mye som det Martine fikk.

Synes synd på Kevin

KRONERULLING: Rebekka ba Kevin om å kjøpe seg noe fint. Foto: Privat.
KRONERULLING: Rebekka ba Kevin om å kjøpe seg noe fint. Foto: Privat.

Også Rebekka Martinsen (21) fra Stavanger slang seg raskt på trenden.

– Jeg vippset 20 kroner og skrev «kjøp deg noe fint», flirer 21-åringen. Også hun hadde fått nyss i innsamlingen via Jodel.

– Jeg hadde håpet at de to skulle dele pengepremien. Det var veldig overraskende at Martine slapp den. Jeg synes synd på Kevin, og tenkte i går at det hadde vært kult hvis han våknet opp til en stor sum i dag, sier hun.

Omlag 8000 kroner

Hovedpersonen selv er overveldet over engasjementet blant Paradise Hotel-fansen. Han forteller at det siden sent i går kveld har tikket inn omlag 8000 kroner.

FORNØYD: Kevin takker alle som har vippset . Foto: Skjermdump Jodel
FORNØYD: Kevin takker alle som har vippset . Foto: Skjermdump Jodel

– Det er ikke nødvendig i det hele tatt, men selvsagt veldig, veldig hyggelig. Det var absolutt ikke noe jeg forventet, så det er ekstremt koselig at de vippser meg litt. Det er en veldig fin gest.

Han forteller at han ikke har rukket å gå igjennom alle vipps-meldingene, men at han kommer til å sende pengene tilbake hvis noen virkelig store beløp er overført.

– Det viser vel bare at jeg gjorde en god figur på TV, forteller Kevin til TV 2, og forteller videre at det hittil er over 500 personer som har sendt penger.

– Fint at folk støtter Kevin

Paradise-vinneren Martine Lunde (21) synes det er flott med engasjementet på Jodel.

– Jeg synes det er fint at folk støtter Kevin. Dette er ikke noe annet enn bra, forteller hun til TV 2 over telefon.