VIL TIL MANCHESTER: Nemanja Matic ønsker å jobbe med José Mourinho igjen. 
VIL TIL MANCHESTER: Nemanja Matic ønsker å jobbe med José Mourinho igjen.  Foto: Oli Scarff

Fotballryktene: – Matic vil gjenforenes med Mourinho i Manchester United

Men det avhenger trolig av Monaco og Tiemoue Bakayoko.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var knyttet store forventninger til Paul Pogba etter rekordovergangen fra Juventus i fjor sommer.

Franskmannen stoppet på fem scoringer og fire målgivende pasninger i ligaen. Mens Ruud Gullit advarte Pogba mot å gå i samme felle som Memphis Depay, har José Mourinho og Didier Deschamps forsvart 24-åringen mot kritikken.

Premier Leagues offisielle statistikk fra sesongen viser at kun Kevin De Bruyne og Alexis Sánchez slo flere gjennombruddspasninger enn Pogba. Han var også en av spillerne i Premier League som skapte flest sjanser for sine medspillere, men potensialet er definitivt enda høyere.

Nå vil Mourinho styrke laget rundt Pogba for at den franske stjernen skal ta nye steg kommende sesong.

Derfor ønsker Manchester United å hente Chelseas solide midftbanespiller Nemanja Matic.

Matic er selv lysten på en overgang til Manchester-klubben og en gjenforening med Mourinho. Det skriver Manchester Evening News.

En eventuell overgang er trolig avhengig av at Chelsea blir enig med Monaco om en overgang for Tiemoue Bakayoko. 22-åringen vil koste London-klubben i overkant av 450 millioner kroner, skriver Independent.

Med Matic og Herrera bak seg vil Pogba trolig får enda friere tøyler offensivt. Det trengs for et Manchester United-lag som kun scoret 54 mål i Premier League - ett mindre enn Bournemouth og færre enn samtlige lag i topp sju. Og kanskje skal Pogba mate sin franske kompis Antoine Griezmann? Griezmann sier at fremtiden hans snart vil bli avklart.

Bakover på banen slapp Manchester United inn bare 29 mål i serien. Kun Tottenham var gjerrigere bakover på banen. Det kan Manchester United blant andre takke David de Gea for. Det er dårlig nytt at Real Madrid for tredje sommer på rad jakter på keeperen. Onsdag la Real Madrid inn et bud på 650 millioner kroner for de Gea, men budet ble avslått. Siste ord i de Gea-sagaen er neppe sagt.

Real Madrid har mye penger, og The Sun kan fortelle at Los Blancos planlegger å sette ny overgangsrekord for Eden Hazard. 1.1 milliarder kroner skal de kongelige fra Madrid være villige til å legge på bordet for Chelsea-teknikeren.

En spiller Antonio Conte definitivt ønsker å beholde i klubben er Cesar Azpilicueta, forsvarsspilleren er ønsketr av Barcelona, men Chelsea føler seg trygge på at Azpilicueta blir. Det skriver Daily Mail.

Arsenal kunne i går fortelle at manager Arsene Wenger blir i klubben i to nye år. Han har også fått oppgaven med å finne sin erstatter. Daily Star skriver at Eddie Howe er i pole position for å ta over etter franskmannen.

En av Wengers første oppgaver vil bli å beholde Alexis Sanchez og Mesut Özil i klubben. De to spillerne vil begge ha en ukelønn på rundt 380 000 kroner for å bli.

Tottenham er på backjakt. Kyle Walker og Danny Rose har blitt koblet til flere andre storklubber. Om en eller begge to skulle forsvinne kan Fulham-backen Ryan Sessegnon (17) være førstemann inn portene på White Hart Lane. Også Manchester United snuser på Sessegnon, skriver Daily Mirror.

Flere engelske klubber har vært koblet til Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang, men nå ser det ut til at 27-åringen velger PSG. En overgang er like rundt hjørnet.

Everton nærmer seg en avtale med Southampton-backen Cuco Martina, skriver Independent. Blåtrøyene fra Liverpool forventer også bud på Romelu Lukaku, nærmere bestemt fra Manchester United og Chelsea. Det skriver The Times.

Manchester City er klar til å selge den tyrkiske spissen Enes Unal til Villarreal for 130 millioner kroner, men ønsker samtidig å sikre seg en tilbakekjøpsklausul, skriver The Guardian.

Det meste tyder på at Arsenal-floppen Lucas Perez forlater klubben i sommer, skriver Sky Sports. 28-åringen spilte bare to kamper fra start for Arsenal i Premier League denne sesongen.