KNOLL OG TOTT: Paul Pogba slipper kanskje å vente til landslagssamlingene for møte Antoine Griezmann fremover. Griezmann har gitt Atletico Madrid beskjed om at han vil vekk.
KNOLL OG TOTT: Paul Pogba slipper kanskje å vente til landslagssamlingene for møte Antoine Griezmann fremover. Griezmann har gitt Atletico Madrid beskjed om at han vil vekk. Foto: Franck Fife

Fotballryktene: – Griezmann har gitt beskjed om at han forlater Atletico

Mens Arsene Wenger får over én milliard kroner å handle nye spillere for.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ventet at Arsene Wenger tar to nye år i Arsenal. Han vil få i overkant av en milliard kroner å handle nye spillere for.

En rekke spillere er koblet til London-klubben. Det er kanskje ikke overraskende at Wenger snuser på en spiss som scorer passelig mye mål. Carlos Bacca forsvinner trolig fra Milan hvis Alvaro Morata kommer til klubben, skriver Daily Mirror. Den colombianske spissen står med 13 scoringer i Serie A denne sesongen.

De siste ryktene: Livesenter «Silly Season»

Også Leicester-vingen Riyad Mahrez og Monacos midtbanespiller Thomas Lemar er på radaren til Wenger, som ikke kan beskyldes for å lete etter spillere på øverste hylle.

Det er imidlertid dårlig nytt at både Alexis Sánchez og Mesut Özil ønsker å forlate klubben, skriver The Times. Kontrakten til Sánchez løper ut om et år, men han vil prøve å tvinge frem en overgang til Bayern München. Özil er forberedt på å bli i Arsenal ut kontraktsperioden, for så å kunne gå gratis fra klubben neste sommer.

Southamptons forsvarsspiller Virgil van Dijk er interessert i en overgang til Liverpool. Om Merseyside-klubben legger 540 millioner kroner på bordet for nederlenderen kan overgangen bli en realitet, skriver Daily Mirror.

Atletico Madrids franske stjerneangriper Antoine Griezmann har gitt beskjed om at han ønsker å forlate klubben. Han har en utkjøpsklausul på rundt 940 millioner kroner. Manchester United leder racet om Griezmanns signatur, skriver Telegraph.

José Mourinho vil helst ha Griezmann på plass før USA-turen 9. juli. Først skal Griezmann spille privatlandskampen mot Paraguay på fredag, før han drar på bryllupsreise med kona Erika Choperena etter kampene mot Sverige og England i midten av juni.

En annen franskmann som kan være på vei inn portene på Old Trafford er PSGs midtbanespiller Blaise Matuidi. 30-åringen innrømmer at han ikke er sikker på hvor han spiller neste sesong, skriver Independent. Det er en oppmuntrende beskjed for de rødkledde fra Manchester.

Fremtiden til Chelseas nederlandske forsvarsspiller Nathan Ake er uviss. Han skal i nær fremtid i forhandlinger med London-klubben. Da vil han bestemme seg for å bli eller ta ett nytt år på utlån.

Tidligere Middlesbrough-manager Aitor Karanka ser ut til å bli ny manager i Leeds. Hans venn Victor Orta er blitt utnevnt til fotballdirektør i klubben, noe som har satt fart i Karanka-ryktene, skriver The Sun.

Manchester City-spiss Kelechi Iheanacho kommer til å takke nei til tilbudene fra Paris St-Germain og Borussia Dortmund. 20-åringen ønsker å bli i England, skriver ESPN.

Borussia Dortmund ligger ikke på latsiden etter at det ble klart at Thomas Tuchel forlater klubben. Dortmund er i forhandlinger med Nice-trener Lucien Favre om den ledige jobben, skriver Daily Mail.

Newcastle-manager Rafael Benitez er på jakt etter ny keeper. Nå vil han forsøke seg på en gammel kjenning, nemlig tidligere Liverpool- og nåværende Napoli-keeper Pepe Reina, skriver Daily Mirror.

Huddersfield Town rykket opp til Premier League på mandag. Førstemann inn portene på John Smith's Stadium kan være Crystal Palace-spissen Fraizer Campbell, som nå står uten kontrakt, skriver The Sun.

Moussa Sissoko har bedt Tottenham om ikke å stå i veien for en overgang til Marseille. Flere andre klubber har også signalisert interesser for Sissoko, som ikke har blitt den suksessen Tottenham hadde håpet på.

Etter at Asmir Begovic forsvant til Bournemouth på tirsdag vil Chelsea styrke laget på keeperplassen. PSG-keeper Alphonse Areola står høyt på ønskelisten til Antonio Conte, skriver The Sun.

Tidligere Wolves-manager Paul Lambert er en av favorittene til å overta den ledige managerjobben i Hull, skriver Hull Daily Mail.

West Brom intensiverer jakten på Leeds-backen Charlie Taylor, skriver Express & Star.