Ariana Grande retunerner til Manchester mindre enn to uker etter terrorangrepet.
Ariana Grande retunerner til Manchester mindre enn to uker etter terrorangrepet. Foto: Chris Pizzello

Ariana Grande får med seg en rekke superstjerner til støttekonsert i Manchester

Ariana Grande, Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry og Pharrell Williams er blant stjernene som stiller til tidenes veldedighetskonsert for terrorofrene i Manchester.

Konserten går under navnet «One Love Manchester» og skal spilles på Old Trafford cricketstadion søndag 4. juni.

Tirsdag ble det kjent at Grande får følge av flere superstjerner under konserten.

Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Usher, Niall Horan, Take That og Pharrell Williams, stiller alle til veldedighetskonserten, ifølge nyhetsbyrået AP.

Billettsalget starter torsdag.

Overskuddet fra konserten går til et krisefond opprettet av Manchester by og det britiske Røde kors som skal støtte familiene til de 22 drapsofrene og de som ble skadet i terrorangrepet 22. mai.

Grande tok terrorangrepet som skjedde i det konserten hennes var i ferd med å avluttes, svært tungt. Flere av de drepte var barn som hadde vært på konserten. Andre var foreldre som sto og ventet på barna sine utenfor Manchester Arena.

I en uttalelse etter angrepet sa Grande det er viktig å holde sammen.

– Vi skal ikke la dette splitte oss. Vi skal ikke la hatet vinne. Vårt svar på denne volden må være sterkere samhold. Vi må hjelpe hverandre, elske mer, synge høyere, og leve vennligere og mer generøst enn vi har gjort tidligere, skrev Grande på Instagram.