– Dersom han tenker at andre spillere er bedre, så bør han si det

Moussa Sissoko ønsker avklaring rundt Tottenham-manager Mauricio Pochettinos planer for ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hvordan ekspertene reagerte da Sissoko takket nei til Everton på Deadline Day i videovinduet øverst på siden!

Tottenham fikk lite av det de hadde håpet på da Moussa Sissoko kom til klubben for 30 millioner pund etter et flott EM med Frankrike.

Etterlyser plan
27-åringen har spilt en birolle i Tottenhams jakt på Chelsea, som til slutt endte med andreplass i Premier League.

– Selv om jeg ikke trodde at jeg kom til å få spille alle kampene, forventet jeg ikke å få så lite spilletid. Det har vært den verste sesongen min, men for kollektivet var det den klart beste – det er rart, sier Sissoko til L'Equipe ifølge The Sun.

Nå innrømmer Sissoko at han kan være på vei bort neste sesong. I intervjuet med franske L'Equipe er det også grunn til å ane misnøye med Spurs-manager Mauricio Pochettino.

– Det jeg ønsker er at alt skal bli mye klarere. Dersom treneren ikke lenger setter sin lit til meg. Dersom han tenker at andre spillere er bedre, så bør han si det. Jeg ønsker en ærlig diskusjon om hva de har plan om å gjøre, hvilken fremtid de tenker for meg. Derifra vil ting være klarer for meg, sier Sissoko.

Vil ha plass i VM
Sissoko har vært på banen for Spurs i 25-kamper, men kun åtte av dem har vært fra start. Ikke én gang har kampene endt med scoring for Sissoko. Summen på 30 millioner pund er med andre ord langt fra tilbakebetalt i prestasjoner på banen.

Landslagssjef Didier Deschamps har uttalt at Sissoko trenger å spille fast for fremdeles å være sikret en plass på det fremadstormende franske landslaget.

– Vi kommer til å snakke med agenten min og ta den beste avgjørelsen. Målet mitt er VM i 2018, sier Sissoko.

I det ærlige intervjuet med L'Equipe, som uten tvil kommer til å sette mer fart rundt pratet om fremtiden til Sissoko, avslører 27-åringen også at han og Pochettino røk i tottene på hverandre denne sesongen – en uenighet som resulterte i at Sissoko havnet i kulden.

– Det var ikke på grunn av prestasjonene mine på banen. Det var en misforståelse mellom oss. Det roet seg, sier Sissoko.