SLIK SÅ HJELMEN UT ETTER KRASJEN: Matteo Trentin var heldig da han krasjet med en bjørn på trening.
SLIK SÅ HJELMEN UT ETTER KRASJEN: Matteo Trentin var heldig da han krasjet med en bjørn på trening. Foto: Scanpix/Instagram

Sykkelstjerne krasjet med bjørn på trening

Matteo Trentin kunne prise seg lykkelig over at sykkelhjelmen gjorde jobben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Quick Step-rytter Matteo Trentin fikk seg en real overraskelse da han var ute på treningstur ved Lake Tahoe mandag. I høy hastighet i en utforkjøring gikk det galt da en bjørn (!) krysset veien.

Den 27-årige italieneren har lagt ut en oppdatering på Instagram med et bilde av en ødelagt sykkelhjelm etter sammenstøtet med bjørnen.

– Alltid bruk hjelm, gutter. Det kan skje at en bjørn krysser veien når du trener og kjører raskt nedover. Det var ikke mulig å bremse, så jeg havnet i en ulykke med ham. Det var ikke en fluffy teddybjørn. Takk, Specialized, for den raske erstatningen. Tilbake på veien, skriver Trentin.

I kommentarfeltet spurte en av Trentins følgere spøkefullt om også bjørnen brukte hjelm.

– Nei, men han var størst av oss to, svarte sykkelstjernen.

Trentin trener for øyeblikket i USA der han for noen uker siden deltok i Tour of California, der hans bestenotering ble en sjuendeplass på rittets siste etappe. Det neste målet for italieneren er Tour de France med et alltid knallsterkt Quick Step-lag. Trentin har tidligere vunnet to etapper i Tour de France, samt én i Giro d'Italia.