Vegard Forren (t.h.) på tribunen i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Vegard Forren (t.h.) på tribunen i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

Forren håper på Molde-retur i løpet av sommeren

Men Ole Gunnar Solskjær er lunken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vegard Forren er klubbløs, men åpner for en retur til Molde. Ole Gunnar Solskjær er positiv til å få forsvarsspilleren tilbake, melder Eurosport.

– Det har vært et turbulent år med skader, klubbjakt og mye tull, sa Vegard Forren til Eurosport.

Ole Gunnar Solskjær sa først at «ingen dører er lukket», men overfor RBnett er han nokså avvisende:

– Vi har ikke dialog med Vegard om en ny kontrakt. Jeg regner det som ganske sikkert at han ikke spiller for Molde de neste par årene, sier Solskjær til Rbnett.

Treneren peker på at Molde har nok midtstoppere i stallen, samt at det ved forrige korsvei var stor avstand i forhandlingene med Forren.

Alt har ikke gått 29-åringens vei det siste året. Søndag kveld fulgte han 3-1-seieren over Stabæk fra tribunen.

Forren står uten klubb etter at han ikke fikk fortsette i Brighton. Klubben rykket opp til Premier League etter endt sesong. Forren åpner for å returnere til Molde i løpet av sommeren.

– Jeg vet at jeg kan spille fotball på et høyt nivå for klubber i Norge. Det er veldig aktuelt. De som kjenner meg vet at Molde er den klubben jeg alltid har ønsket å spille for, men det må være villighet fra begge sider, sa Forren.

– Ingen dører er lukket. Vegard er en super gutt og en super fotballspiller. Jeg har ikke tallene foran meg så det får eventuelt han og Øystein Neerland ta, sa Molde-treneren.

(©NTB)