Chelsea glemte sørgebånd for å hedre Manchester-ofrene - får stryk i sosiale medier

Chelsea spilte uten sørgebånd i første omgang. I den andre var de på plass.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før FA-cupfinalen mellom Arsenal og Chelsea ble terrorofrene i Manchester hedret med ett minutts stillhet.

Arsenal- og Chelsea-spillerne som i midtsirkelen og det var et rørende øyeblikk, men mange tv-seere reagerte da de så på Chelsea-spillernes armer.

For der Arsenal-spillerne sto med sørgebånd, var det fraværende hos Chelsea.

– Godt å se Arsenal bruke sorte sørgebånd for å vise respekt. Synd Chelsea ikke kunne gjøre det samme, skriver Twitter-brukeren Graham ifølge Mirror.

– Chelsea må ha lagt igjen de sorte sørgebåndene i garderoben, konkluderte Scotty.

Og den konklusjonen var faktisk ganske så riktig. Etter å ha spilt første omgang uten sørgebånd, var de på plass på Chelsea-spillernes armer da den andre omgangen startet.

– Chelsea-spillerne glemte å ta på sørgebåndene. Det var helt uforskyldt. De vil være på i andre omgang, skrev BBCs Dan Walker på Twitter.

Og ganske riktig kom Chelsea-spillerne på banen med sørgebånd i andre omgang. Det er ingen tvil om at det var en ren forglemmelse fra Chelseas side. Tidligere i uken meldte klubben at de ville bruke båndene.

– For å vise respekt vil våre spillere gå med sorte sørgebånd under FA-cupfinalen mot Arsenal lørdag, het det i pressemeldingen.

Både Chelsea og Arsenal har også sagt at det ikke blir noen parade for å feire verken Premier League-triumf eller FA-cuptriumf i respekt for ofrene.

Men at Chelsea glemte det og tok på sørgebåndet til andre omgang har ikke dempet kritikken i sosiale medier.