Kapteinen i Europaliga-triumfen forlenget med Manchester United

Antonio Valencia har forlenget kontrakten med Manchester United til juni 2019.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Antonio Valencia startet som kaptein da Manchester United slo Ajax 2-0 i finalen i Europaligaen tidligere denne uken og sikret seg troféet klubben manglet.

Se hvordan Manchester United vant Europaligaen i Sportsnyhetene øverst!

31-åringen har spilt for Manchester United siden 2009, og har i løpet av sin karriere på Old Trafford vunnet to Premier League-titler, FA-cupen, ligacupen to ganger og Europaligaen.

Takker Mourinho
– Manchester United har vært en del av livet mitt siden 2009 og jeg er henrykt over å ha skrevet under på en ny kontrakt. Onsdag kveld fikk vi troféet klubben manglet og det var en stor ære for meg å være kaptein i finalen, sier Valencia til Manchester Uniteds hjemmeside.

Høyrebackens nye kontrakt strekker seg frem til juni 2019 og inneholder en opsjon på ytterligere ett år. Valencia gleder seg til fortsettelsen på Old Trafford.

– Jeg vil takke manageren for all tillit han har vist meg denne sesongen og jeg er sikker på at vi vil kjempe om suksess på alle fronter neste sesong, slår Valencia fast.

– En fantastisk person og spiller
José Mourinho har tidligere uttalt at han forsøkte å hente Antonio Valencia da portugiseren var trener i Real Madrid.

Manchester Uniteds manager er strålende fornøyd med at backen nå har forlenget sin kontrakt på Old Trafford.

– Det er ingen hemmelighet at jeg var en stor beundrer av Valencia lenge før jeg kom til Manchester United. Han er en fantastisk spiller og har aldri skuffet meg på banen. Samtidig er han en fantastisk person. Det er et privilegium å ha en slik spiller og en slik flott person i klubben. Jeg er henrykt over at han forlenget sin kontrakt, uttaler Mourinho.

Valencias opprinnelig kontrakt med United gikk ut i juni 2017. Den nye kontrakten kan binde backen til klubben frem til sommeren 2020, og da vil han være 34 år.

PS: Selv om Valencia startet som kaptein mot Ajax, var det innbytter Wayne Rooney som fikk æren av å motta Europaliga-troféet etter triumfen i Stockholm.