LANDER I MANCHESTER: Bernardo Silva (til høyre) skal være svært nær en overgang til Manchester City. Radamel Falcao (til venstre) har tidligere floppet for Manchester United, mens supertalentet Kylian Mbappé (i midten) sannsynligvis står på ønskelisten til alle storklubbene i Europa.
LANDER I MANCHESTER: Bernardo Silva (til høyre) skal være svært nær en overgang til Manchester City. Radamel Falcao (til venstre) har tidligere floppet for Manchester United, mens supertalentet Kylian Mbappé (i midten) sannsynligvis står på ønskelisten til alle storklubbene i Europa. Foto: AP Photo/Claude Paris

Brennhet Monaco-stjerne har landet i Manchester

Nærmer seg gigantovergang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både Manchester City og Manchester United er blitt koblet til Monaco-playmaker Bernardo Silva (22).

Nå ser det ut til at Pep Guardiola vinner dragkampen om den portugisiske stjernespilleren.

Gigantovergang
Ifølge Manchester Evening News landet Silva i Manchester torsdag kveld, og det skal være de lyseblå som er i førersetet for å sikre seg signaturen hans.

22-åringen var en del av Monaco-laget som sendte Pep Guardiolas menn ut av Mesterligaen. Laget fra fyrstedømmet har hatt en helt fantastisk sesong, der de vant Ligue 1 og kom til semifinalen i Mesterligaen.

Bernardo Silva har vært en nøkkelspiller for laget som scoret hele 107 mål i den franske ligaen denne sesongen.

Ifølge The Sun dreier det seg om en overgang verdt rundt 750 millioner kroner. Daily Mail er litt mer konservativ i sin verdivurdering, og hevder han vil koste rundt 650 millioner kroner.

Tvilende Mourinho
Manchester United-manager José Mourinho sa følgende om en potensiell Silva-signering til O Jogo i hjemlandet forrige uke:

– Om Bernardo Silva vil spille for oss neste sesong? Jeg tror ikke det, for å være ærlig. Men du vet aldi. Gode spillere er alltid velkommen hit.

Nå ser det i stedet ut til at Silva blir en del av en City-midtbane som allerede har profiler som David Silva, Ilkay Gundogan og Kevin de Bruyne.

Det er ventet at Manchester-lagene bruker enorme summer på overganger i sommer.

Torsdag ble det klart at Gaël Clich, Willy Caballero, Jesus Navas og Bacary Sagna forlater City etter at kontraktene deres gikk ut. Fra før er det også bekreftet at Pablo Zabaleta er ferdig etter sesongen, så mye tyder på at Pep Guardiola skal kjøpe nye backer i løpet av sommeren.