Magnus er ærlig: MC-en må bort før det blir samlivsbrudd

Misforsto kona da hun sa: «Gjør hva f.. du vil».

Motorsykkelen til Magnus har gitt han mye glede. Men nå må den bort. Årsaken er ganske enkel: Ektefelle, Charlotte, har gitt klar beskjed! Faksimile: finn.no/Facebook
Motorsykkelen til Magnus har gitt han mye glede. Men nå må den bort. Årsaken er ganske enkel: Ektefelle, Charlotte, har gitt klar beskjed! Faksimile: finn.no/Facebook

De fleste som har en samboer eller ektefelle kan relatere seg til setningen: "Ja, gjør som du vil".

En standardfrase, som kanskje ser hyggelig og vennligsinnet ut når den skrives. Men som ofte presenteres på en måte som gjør at du ikke skal misforstå at det er dypt ironisk. Som regel betyr det nemlig: Du VÅGER ikke å gjøre som du vil!

Men det hender at noen dristige sjeler tar utsagnet for god fisk, og gjør som han eller hun vil. Ofte til skjebnesvangre konsekvenser.

Magnus Winther, for eksempel, tok kona Charlotte på ordet da hun sa akkurat dette. Og vips, så stod det en skikkelig racer-MC i tunet.

Det har han nå skjønt var en feil ...

Nordmann ble verdensmester i MC-bygging

Til salgs

Resultatet er at investeringen ligger til salgs på finn.no. Og Magnus legger ikke skjul på årsaken til at den må skifte eier. I tittelfeltet i annonsen står det kort og godt "Samlivsbrudd??"

Litt lenger ned står selve "misforståelsen" omtalt også:

Selges pga misforståelse/manglende tillatelse fra samboer. "Gjør hva faen du vil" betydde visst ikke det jeg trodde det gjorde.

Dermed kan du som ikke sliter med en samboer som protesterer på et MC-kjøp bli den lykkelige eier av en 2008-modell Suzuki GSX-R 600 k8.

Se video: Nå får MC-kjøreren sjokk - og det skjønner vi godt

Brennkjapp

Med 120 hk fordelt på de to hjulene, er det rikelig med fartsressurser å boltre seg med. Dagens eier bedyrer at begge hjul har vært i bakken "som regel".

Det du imidlertid må være forberedt på, er at det kun medfølger én nøkkel. Charlotte har nemlig kastet den andre nøkkelen på sjøen.

Til gjengjeld er det relativt nye bremseklosser foran og bak, samt at skivene foran er gode. Yoshimura-potte ble montert i våres.

Prisen er satt til 73.500 kroner.

Magnus – ikke vis Charlotte denne: Her er MC-en et hårstrå fra katastrofe

– Må oppsøke lege

Som bildet i annonsen viser, har Magnus også hatt med seg barn på sykkelen. Det var heller ikke spesielt populært.

– Å ta med barn på MC-tur var visst galskap og jeg må oppsøke lege, forklarer Magnus åpenhjertig i annonsen.

Kanskje ikke så rart at han har funnet ut at det må tas grep. Så får vi se om sykkelen kan selges, og forholdet reddes.

MC med Porsche-logo: Skyhøy interesse for helt unik MC

God respons

Så langt har responsen vært overveldende – men ikke så mye fra potensielle kjøpere.

– Jeg har blitt nedringt. Det er mange som vil uttrykke sin medfølelse for situasjonen jeg har havnet i. Det er også mange som har bedt meg bytte ut samboeren, men jeg beholder henne. Jeg hadde sikkert fått like mye for henne på Finn, sier Magnus Winther lattermildt til Nettavisen.

På spørsmål om hva Charlotte sier til saken er svaret kort og greit:

– Hun sier ikke så mye.

Klikk her for å se hele annonsen

Kjærlighetserklæring

Det kan kanskje virke som om alt håp er ute for ekteparet som er bosatt i Oltedal, ikke så langt fra Stavanger.

Men Magnus viser i alle fall at han er villig til å gjøre opp for "feilen" sin. Og avslutter dessuten annonsen med en klassisk kjærlighetserklæring, som ofte får isfronten til å smelte:

Jeg elsker deg, Charlotte.

Dette har du ikke sett siden Il Tempo Gigante