«STAY AND YOU CAN SHAG MY WIFE»: Zlatan Ibrahimovic klarte ikke å la være å smile da han oppdaget dette banneret.
«STAY AND YOU CAN SHAG MY WIFE»: Zlatan Ibrahimovic klarte ikke å la være å smile da han oppdaget dette banneret. Foto: Phil Noble

Zlatan stjal showet: «Bli og du kan ha sex med kona mi»

Zlatan Ibrahimovic kastet krykkene og feiret triumfen på «Zlatan Arena».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zlatan Ibrahimovic var tilbake på svensk jord og ble gjenforent med lagkameratene da Manchester United slo Ajax 2-0 i Europaligafinalen.

Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan scoret målene som sørget for at Manchester United sikret tittelen og Champions League-spill kommende sesong.

Men etter kampen var det en skadet Zlatan som kastet krykkene og stjal showet i Stockholm. Det kom kanskje ikke som en overraskelse, for allerede før kampstart la han ut en video på Instagram med følgende melding:

– Velkommen til Zlatan Arena.

SELFIE-TID: Zlatan Ibrahimovic tar en selfie med Eric Bailly.
SELFIE-TID: Zlatan Ibrahimovic tar en selfie med Eric Bailly. Foto: Phil Noble

Etter kampen hinket den kneopererte stjernen rundt på banen som tidligere var kjent som Friends Arena (som han selv innviet ved å score fire mål mot England), og da han oppdaget et relativt spesielt Zlatan-banner blant supporterne krevde han at det ble tatt et bilde.

GLAD SUPERSPISS: Zlatan med trofeet.
GLAD SUPERSPISS: Zlatan med trofeet. Foto: Jonathan Nackstrand

Svensken veivet vekk fotografer som sto i veien, og leende poserte han foran teksten «Zlatan, stay and you can shag my wife».

På godt norsk: «Bli og du kan ha sex med kona mi.»

Det er enn så lenge uvisst hvor svensken skal spille når han er klar for comeback etter sin langtidsskade, og fansen tar i bruk alle midler for å overtale ham. Det som er ganske sikkert er at Zlatans kone neppe vil være fornøyd dersom han skulle slå til.

– Gi meg noen uker
Svensken ankom også kampen på spektakulært vis. Han ble fraktet rundt på stadion i en elbil, før han strålende opplagt gikk ut på gressmatten.

Og etter kampslutt kastet han også krykkene for å kunne ta del i feiringen sammen med lagkameratene. Svensken fikk stor oppmerksomhet både fra fotografer og tv-produsenten.

Etterpå fikk han spørsmål fra svenske Kanal 9 om når han skal gjøre comeback.

– Gi meg noe uker, lød det spøkefulle svaret.

– Føltes som jeg var med på banen
Men det er ingen tvil om at 35-åringen var svært glad.

– Det var stort. Mye adrenalin. Det føltes som jeg var med på banen, sier Ibrahimovic.

Tittelen var Ibrahimovics 33. i karrireren, mens det var Manchester Uniteds andre for året. I februar vant Manchester United ligacupen. I tillegg vant United Community Shield i august.

– Alle titler er viktig, det her er nummer 33. Vi fikk tre av fem denne sesongen. Vi fyller huset, vi må skaffe flere. Denne tittelen her var tung, spøker han.

ET LITE MIRAKEL: Zlatan Ibrahimovic kastet krykkene og tok del i feiringen.
ET LITE MIRAKEL: Zlatan Ibrahimovic kastet krykkene og tok del i feiringen. Foto: Phil Noble