Da Paddy (11) møtte Liverpool-stjernen, fikk han mer enn han kunne drømt om

– Jeg var så sjokkert, jeg kunne ikke tro det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 11 år gamle Liverpool-supporteren Paddy Ryan fra Limerick i Irland fikk sitt livs overraskelse i Liverpool.

Etter å ha sett oppgjøret mellom Liverpool og Middlesbrough kunne han nesten ikke tro sine egne øyne da han møtte Georginio Wijnaldum i en sportsbutikk etterpå.

– Jeg så på noen fotballsko og Gini satt ved siden av meg. Jeg så ikke ham, men han satt der. Jeg så på skoene og han spurte om jeg likte dem, og jeg sa at jeg elsket dem. Da innså jeg hvem det var. Han spurte hvorfor jeg ikke kjøpte dem, og jeg sa de kostet for mye penger. Han spurte hvilken størrelse jeg har, og jeg svarte fem. Så spurte jeg ham om å få ta et bilde og det fikk jeg. Så ropte moren min på meg, og jeg løp ut av butikken og fortalte henne at jeg hadde møtt en Liverpool-spiller, sier Ryan til irsk tv.

Kom løpende etter
Det kunne vært slutten på historien, og Paddy hadde garantert vært superfornøyd med å reise hjem etter å ha tatt en selfie med Liverpool-stjernen. Men en selfie var ikke nok for Wijnaldum.

Da Ryan og moren gikk ned gaten var det plutselig noen som ropte etter dem.

– Jenta fra Adidas kom løpende ned gaten og sa at han ville kjøpe skoene til meg. Vi gikk inn igjen, jeg prøvde på meg skoene og takket ham så mye, sier 11-åringen.

Å få et par fotballsko fra en av fotballheltene gjorde et uutslettelig inntrykk på den unge iren.

– Jeg var så sjokkert, jeg kunne ikke tro det, sier han.

Sjalu kompis
Vennene i Limerick er naturlig nok sjalu på kompisen.

– Han er så heldig, jeg skulle ønske det skjedde meg meg, sier kompisen Robert O’Brien.

– Jeg var sjokkert da jeg hørte om det, fordi jeg trodde ikke noen av vennene mine noen gang ville møte en berømt fotballspiller i en butikk, istemmer Tom O’Brian.

Heldigvis for Paddy Ryan møtte han Giorginio Wijnaldum.