TILBAKE: Guillermo Varela er sendt tilbake til Old Trafford.
TILBAKE: Guillermo Varela er sendt tilbake til Old Trafford. Foto: Patrik Stollarz

Sendt tilbake til Manchester United på grunn av infeksjon i tatovering

Eintracht Frankfurt har suspendert Guillermo Varela og sendt unggutten tilbake til Manchester United på grunn av spillerens tatovering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere medier, deriblant bleacherreport.com, skriver tirsdag at unggutten Guillermo Varela er suspendert av Eintracht Frankfurt og sendt tilbake til Old Trafford.

Årsaken skal være at Varela pådro seg en infeksjon i en tatovering som sørget for at han var uaktuell til Frankfurts cupfinale i DFB-Pokal-turneringen.

Eintracht Frankfurt skal ha gitt Varela klar beskjed om å ikke ta denne tatoveringen, men spilleren nektet å høre på klubbledelsen og gjorde det likevel.

– På grunn av denne hendelsen er Varelas tid i Frankfurt over, bekrefter sportsdirektør Fredi Bobic.

Overfor FourFourTwo utdyper han klubbens skuffelse.

– Guillermos historie i Eintracht slutter her og nå. Klubben kan ikke godta at en spiller ikke lytter til instruksjonene fra trenerne og legene. Vi vurderte å forlenge lånet hans, men det er naturligvis ikke lengre noe vi trenger å tenke på. Guillermos opphold blir terminert med umiddelbar effekt, sier Babic.

Eintracht Frankfurt møter Borussia Dortmund i cupfinalen førstkommende lørdag.

Den uruguayanske høyrebacken Varela kom til Eintracht Frankfurt på lån for hele sesongen i juli i fjor. Han pådro seg imidlertid en ankelskade tidlig i sesongen.

24-åringen har kun spilt sju kamper for klubben som endte på sjuendeplass i Bundesliga denne sesongen. Han er kommet inn som innbytter i tre oppgjør.

Varela uttalte til Kicker tidligere denne måneden at han ønsket seg en permanent overgang til Eintracht Frankfurt, men nå har sportsdirektør Fredi Bobic altså gjort det klart at han må returnere til Manchester United.

Varela ble hentet til Manchester United fra Peñarol i 2013, men har kun fått med seg fire kamper på førstelaget siden den gang. I tillegg til utlånet i Eintracht Frankfurt denne sesongen var han på utlån hos Real Madrid Castilla i 2015.