Fotballryktene: – Premier League-gigant føler seg trygg på signering av stjerneduo

Mens Liverpool blir koblet til tidligere Real Madrid-gigant. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mens Arsenal forbereder seg til å redde sesongen i lørdagens finale i FA-cupen mot Chelsea, biter ikke bare fansen negler over skadekrisen i forsvarsrekkene.

Spørsmålet om lagets største stjerne, Alexis Sánchez, blir værende hos Gunners, står fremdeles ubesvart. Men ifølge El Mercurio vil det snart komme et svar. Avisen skriver at Bayern München er favoritter til å stikke av med chileneren for en overgangssum i området rundt 540 millioner kroner – en pris Arsenal skal være fornøyd med for en spiller som kun har ett år igjen av kontrakten. Sánchez vil også bli en høyt gasjert spiller med en årslønn på 108 millioner kroner.

The Sun skrev tirsdag at agent Fernando Felicevich allerede er på plass i München for å forhandle frem en avtale. Samtidig meldes det om sterk interesse for Sánchez fra den blå delen av Manchester. Ifølge Mirror er Manchester City overbevist om at de klarer å lande en dobbeltavtale for Sánchez og Tottenhams høyreback Kyle Walker for en samlet sum på 1,08 milliarder kroner.

Arsenal ser helst at Sánchez ikke ender opp hos en Premier League-rival, men det kan bli vanskelig å unngå. En ting er i alle fall sikkert – Alexis Sánchez blir en av sommerens største overgangssagaer.

En annen stjernespiller som kommer til å bli snakket mye om i de kommende ukene er Monacos brennehete Kylian Mpabbé. 18-åringen regnes som verdens største talent for øyeblikket og blir nok ikke værende i Monaco veldig lenge. I et intervju med franske BeIN Sports sier spissen ifølge Metro at han kun forlater de røde og hvite dersom han blir garantert spilletid. Manchester United er interesserte, men angivelig skal Real Madrid ligge lengst fremme i løypen.

Med 20 scoringer spilte Diego Costa en sentral rolle i Chelseas triumfferd mot Premier League-tittelen. Ryktene vil ha det til at den Brasil-fødte spanjolen spiller sin siste Chelsea-kamp i finalen i FA-cupen lørdag. Antonio Conte er imidlertid klar på at han ønsker Costa med videre og har fortalt klubbens styre at han er uerstattelig. Interesse fra både Kina og gamleklubben Atlético Madrid skal være sterk, men nå har en av de angivelige interessentene gått ut og benektet ryktene om at de er i samtaler med Costa om en overgang. Den kinesiske klubben Tianjin Quanjian skriver i en pressemelding at klubben «i løpet av de siste seks månedene ikke har kommunisert med Diego Costa eller hans agent om en overgang».

En annen Chelsea-spiss som kan forsvinne er Michy Batshuayi. Goal skriver at West Ham undersøker muligheten for å signere både Batshuayi og Manchester Citys Kelechi Iheanacho.

Express skriver at Bertrand Traoré, den Ajax-utlånte Chelsea-spissen, er ønsket av den franske klubben Lyon. 21-åringen spiller sin siste kamp for Ajax i onsdagens finale i Europaligaen og skal etter planen returnere til Chelsea, men spilleren skal angivelig selv ønske å forlate Premier League-klubben for å være sikker på regelmessig spilletid. Det kan betyr at Alexandre Lacazette omsider forsvinner fra Lyon, skriver L'Equipe.

Den spanske avisen AS hevder at Liverpool er på jakt etter Iker Casillas. Keeperveteranen skal være i innledende samtaler med Liverpool, men har også tiltrukket seg interesse fra pengesterke ligaer. Den tidligere Real Madrid-keeperen er bosman-spiller i sommer.

Chris Smalling kan være ferdig i Manchester United. The Sun skriver at José Mourinho er villig til å selge midtstopperen etter en trøblete sesong. West Brom og West Ham skal være blant de interesserte klubbene.

Mer West Ham: Mirror skriver nemlig at manager Slaven Bilic må jobbe hardt for å holde på André Ayew. Den franske klubben Marseille, som hentet Dimitri Payet fra nettopp West Ham i januar, skal være lystne på å lokke til seg Ayew for en overgangssum rundt 210 millioner kroner.