Coutinho: – Her kan jeg få en statue

Liverpool-stjernen Philippe Coutinho svarer på spekulasjonene som sier at han er på vei til Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Philippe Coutinho har storspilt for Liverpool denne sesongen og notert seg for 13 mål.

Brasilianerens prestasjoner har fått spesielt spanske medier til å spekulere i om playmakeren kan være på vei til Barcelona i sommer.

Se Coutinhos frisparkperle da Liverpool sikret Mesterliga-billetten øverst!

Gjennom hele sesongen har Coutinho blitt koblet til Camp Nou, men nå setter 25-åringen en effektiv stopper for spekulasjonene.

I et intervju med ESPN kommer han med et svar som garantert kommer til å glede alle Liverpool-supportere.

– Blir jeg værende her kommer de (Liverpool) til å bygge en statue for å hylle deg, svarer han til brasilianske ESPN på spørsmål om han kommer til å skifte klubb i sommer.

Og fortsetter:

– Går jeg til en annen klubb, som Barcelona, Bayern München eller Real Madrid, så blir jeg bare en spiller i mengden. Her kan jeg bli noe mer. Jeg har en langtidskontrakt (skrev under på ny femårskontrakt i januar, red. anm) med Liverpool. Spekulasjoner får journalistene holde på med, slår han fast.

Coutinho, som ble hentet til Liverpool fra Inter i 2013, legger ikke skjul på at han ser for seg å bli værende på Anfield lenge.

Nå gleder han seg til Mesterliga-spill med klubben neste sesong.

– Det var viktig for oss å sikre oss Mesterliga-spill. Nå har vi to kamper igjen med det brasilianske landslaget og der skal jeg stille godt og forberedt, konkluderer han.