Mourinho: – Våre tanker går til ofrene. Folket i Manchester vil stå sammen

Drar til Stockholm i ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United har fått tillatelse til å avlyse tirsdagens planlagte pressekonferanse foran europaligafinalen mot Ajax. Årsaken er mandagens terrorangrep.

Manager José Mourinho sier en uttalelse at tankene nå går til ofrene for det grusomme terrorangrepet.

– Vi er alle svært triste etter de tragiske hendelsene mandag kveld. Våre tanker går til sjelene og hjertene til ofrene og deres familie, sier han.

– I løpet av min korte tid her så vet jeg at folket i Manchester vil stå sammen, fortsetter han.

– Vi har en jobb å gjøre og vil fly til Sverige for å gjøre vår jobb. Men det er trist at vi ikke kan fly med den gleden vi normalt har før store kamper, konstaterer han.

United og manager José Mourinho skulle etter planen ha holdt sin obligatoriske pressekonferanse i Stockholm dagen før møtet med Ajax. Den blir det ingen ting av, melder Sky Sports.

United skal ha søkt Det europeiske fotballforbundet (UEFA) om tillatelse til å droppe sine forpliktelser rundt pressekonferansen og fått medhold.

Minst 22 mennesker mistet da en selvmordsbomber slo til mot konsertlokalet Manchester Arena mandag kveld. 59 mennesker ble i tillegg såret i den kraftige eksplosjonen.

Onsdag spiller Manchester United finale i europaligaen i Stockholm. Både United-ledelsen og finalemotstander Ajax uttrykte sorg og medfølelse med de pårørende på sine Twitter-kontoer tirsdag.

(©NTB)