Artister og kjendiser viser sin støtte etter konsertangrepet

Stjerner i sjokk og sorg etter terrorangrepet i Manchester.

Mandag morgen florerer det av kjendis-kondolanser på Twitter etter at 22 personer ble drept og 59 såret under en Ariana Grande-konsert i Manchester.

Se video fra eksplosjonen øverst i saken.

Terrorangrepet skal ha skjedd etter at Grande hadde fullført sin siste sang og gått av scenen. Lyset i Manchester Arena hadde blitt skrudd på da det sekunder senere smalt ved utgangen.

Saffie Rose (8) og Georgina Callander (18) er de første ofrene som har blitt identifisert. 18-åringen døde på sykehuset med moren ved siden av seg.

DIREKTE: Få siste nytt i vårt livesenter.

Artisten selv tvitret rundt 05:00 i natt: «Knust. Fra bunnen av mitt hjerte, jeg er så lei meg. Jeg har ikke ord.»

23-åringen skal selv ikke ha kommet til skade under eksplosjonen. Ifølge TMZ har superstjernen nå avlyst resten av turneen.

«I kveld er våre hjerter knust. Ord kan ikke beskrive vår sorg for ofrene og deres familier som er rammet i dette meningsløse angrepet. Vi sørger nå over livene til barn og elskede som er tatt i denne feige handlingen. Vi er i dag takknemlige for alle de som stormet til og hjalp – til tross for faren – og reddet liv. Vi ber alle om å ha alle ofrene, familiene og alle som ble rammet i deres hjerter og bønner», skriver Scooter Braun, Ariana Grandes manager.

Onsdag 24. mai spiller Bruno Mars for 23.000 tilskuere i Telenor Arena i Oslo, og nå tirsdag formiddag pågår et møte der sikkerhetstiltakene rundt konserten diskuteres. Superstjernen selv er en av mange som reagerer med avsky på gårsdagens terror: