TIL MANCHESTER? Nei, det er ikke et bud på Kylian Mbappe, men på hans lagkamerat Bernardo Silva (til venstre).
TIL MANCHESTER? Nei, det er ikke et bud på Kylian Mbappe, men på hans lagkamerat Bernardo Silva (til venstre). Foto: Pascal Guyot

Fotballryktene: – Manchester United har lagt inn et bud Monaco ikke kan avslå

Og Kyle Walker er ønsket av Bayern München.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bournemouth tok en imponerende 9. plass i Premier League, blant annet takket være 16 scoringer av Joshua King. Neste sesong kan nordmannen få en ny spissmakker. Bournemouth er nemlig i samtaler med Sunderland-spiss Jermain Defoe (34) om en mulig overgang, skriver The Guardian. Er det et tegn på at King er på vei vekk?

Defoe kommer i så fall gratis. Tidligere ønsket også West Ham å hente Defoe, men interessen kjølnet i vinter.

Tottenhams høyreback Kyle Walker er ønsket av Chelsea og Bayern Munchen. Det skriver The Sun. Fra før har Manchester City vist interesse for Walker.

Everton er enig med Swansea om en overgang for Gylfi Sigurdsson. 27-åringen vil koste blåtrøyene rundt 270 millioner kroner, skriver Daily Mirror. Nå gjenstår de personlige betingelsene. Islendingen krever en ukelønn på 1,3 millioner kroner.

Arsenal har åpnet samtaler med den belgiske klubben KAS Eupen med tanke på en overgang for 19-åringen Henry Onyekuru. Everton, Southampton og West Brom har også følere ute etter Onyekuru, skriver Sky Sports.

Denne uken vil Chelsea gå i forhandlinger med Monaco vedrørende en overgang for stjerneskuddet Tiemoue Bakayoko (22), skriver Daily Mail. Han er en av flere spillere Antonio Conte ønsker på Stamford Bridge. Romelu Lukaku skal være London-klubbens hovedprioritet. Etter Lukaku er planen å hente Real Madrid-spissen Alvaro Morata, skriver Evening Standard.

Diego Costa tilbake til Atletico Madrid? Det spekulerer Daily Telegraph i. 28-åringen kan også forsvinne til den kinesiske klubben Tianjin Quanjian. Men Conte ønsker å beholde spanjolen. Han har bedt styret om å tilby Costa en ny og bedre avtale, skriver The Sun.

Kun Tottenham slapp inn færre mål enn Manchester United i Premier League. Likevel vil José Mourinho lytte til bud på Chris Smalling. Det skriver ESPN. Smalling har kun startet 13 kamper denne Premier League-sesongen.

Atletico Madrid ønsker å kjøpe Monacos brasilianer Fabinho. Det ryktes også at Manchester City ønsker 23-åringen, som kan bekle både høyrebacken og en midtbaneplass, skriver Marca.

Watford ser på den tidligere Bayer Leverkusen-treneren Roger Schmidt som en mulig etterfølger til Walter Mazzarri, skriver The Independent.

Det er ventet at Everton snart vil komme med en avklaring rundt fremtiden til Ross Barkley. Foreløpig har klubben utsatt å komme med en offisiell uttalelse. Manager Ronald Koeman er i samtaler med styret vedrørende Barkleys fremtid i klubben. Koeman må trolig se Malaga-spissen Sandro Ramirez glippe. Det meste tyder på at Ramirez velger Atletico Madrid, skriver The Independent.

Manchester United har lagt inn et bud Monaco ikke kan avslå på midtbanespilleren Bernardo Silva. Det skriver France Football.

West Ham ønsker å hente Chelsea-helten Michy Batshuayi på lån. Batshuayi startet kun én kamp i Premier League, men han var på rett sted til rett tid da han satte inn vinnermålet mot WBA for en drøy uke siden. Scoringen sørget for at Premier League-tittelen endte hos London-klubben. Men West Ham kan få konkurranse fra Newcastle. Også Rafael Benitez ønsker å hente spissen på lån.

Gael Clichy bekrefter at han forlater Manchester City neste måned, skriver Daily Mail. 31-åringen har vært i Manchester City i seks sesonger siden overgangen fra Arsenal.