TIL UNITED? Griezmann røper at han vil offentliggjøre nyheter om sin fremtid om et par uker.
TIL UNITED? Griezmann røper at han vil offentliggjøre nyheter om sin fremtid om et par uker. Foto: Oscar Del Pozo

Griezmann letter på sløret: – En overgang til Manchester United er mulig

Antoine Griezmann setter selv full fyr på ryktene om at stjernespissen er på vei til Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Antoine Griezmann har gjennom hele sesongen blitt koblet til en overgang til Manchester United.

Ifølge Sky Sports News vil han offentliggjøre hvor han fortsetter sin karriere i løpet av de neste to ukene.

Atlético Madrids trener Diego Simeon har tidligere bekreftet at Griezmann kan komme til å forlate klubben i sommer, og nå kommer franskmannen selv med et hint som setter full fyr på ryktene om at han nærmer seg Manchester United.

– Ja, det er mulig!
For i et intervju med det franske TV-programmet Quotidien bekrefter spissen selv for første gang at det er en mulighet for at han forsvinner til Old Trafford, melder Sky Sports News.

– Jeg vil si muligheten er seks av ti, svarer han først på spørsmål fra programlederen om hvor sjanse det er for at han går til Manchester United.

Deretter gjentar programlederen spørsmålet, og følger opp med følgende spørsmål:

– Så det er en mulighet for at du kan gå til Manchester United?

– Ja, svarer Griezmann raskt.

– Men jeg vil vite mer i løpet av de neste to ukene, fortsetter Atletico Madrid-spissen.

David Beckham er Griezmanns idol
Den tidligere Manchester United-stjernen David Beckham var Griezmanns store idol og forbilde i barndommen og ungdomsårene, men angriperen insisterer på at han aldri vil kopiere Beckham.

– Jeg ønsker ikke å følge i Beckhams fotspor, men skape min egen karriere, slår Griezmann fast, ifølge Sky Sports News.

Griezmanns rådgiver bekreftet allerede forrige måned at han har vært i kontakt med Manchester United.

– United var først ute med å komme og treffe oss, og de var mest konkrete med hensyn til sine ønsker, sa spissens rådgiver Eric Olhats til fransk TV, ifølge NTB.

Myhre: – En av Europas beste spisser
TV 2-ekspert Petter Myhre har tidligere uttalt at han forstår godt hvorfor franskmannen topper Manchester Uniteds ønskeliste.

– Jeg tenker at han passer inn i samtlige Premier League-klubber. Jeg mener at Griezmann er en av Europas beste spisser. Han er en moderne angriper i kraft av at han er bevegelig, hurtig og jobber godt defensivt. For meg er han en av de mest spennende spissene i verden, og jeg skjønner godt at Manchester United og andre klubber ligger langflate etter ham, sier Myhre til TV 2 Sporten.

Spissen skal for øvrig ha en utkjøpsklausul i sin kontrakt som gjør at han vil koste nærmere én milliard kroner å kjøpe fri. Petter Myhre tror Manchester United er villige til å knuse sin egen overgangsrekord for å sikre seg Griezmann.

– Det har de vist tidligere at de er villige til da klubben kjøpte Pogba forrige sesong. Det er ikke tvil om at Manchester United vil betale én milliard for en spiller. Spørsmålet er om de vil bruke alt på én spiller, eller bruke penger på flere. United hentet fire spillere i fjor, og jeg tror de kommer til å bruke masse penger også i sommer. Det virker sånn med tanke på Mourinhos uttalelser. Han har sagt at han ikke er 100 prosent fornøyd med troppen, poengterer Myhre.