Søndag scoret Cristiano Ronaldo (32) det første målet da Real Madrid slo Malaga 2-0 og sikret seg sin første La Liga-tittel på fem år.

Se målet i Sportsnyhetene over!

– Vet ikke en dritt
Det sørget for elleville jubelscener i Madrid, men portugiseren gikk heller ikke av veien for å radbrekke sine kritikere.

– Folk snakker om meg, og de vet ikke en dritt, sier Cristiano Ronaldo til Marca.

– Jeg ser ikke på tv, da hadde jeg ikke hatt noe liv så ofte som de snakker negativt om meg, både når det gjelder fotball og utenfor banen. De snakker om meg som om jeg var en forbryter, fortsetter han.

Nøyaktig hvem det er som irriterer superstjernen mest skriver ikke Marca noe om, men Ronaldo konsentrerer seg om å sørge for at spillet hans viser at de tar feil.

– Når folk snakker om meg tar de feil, både på og utenfor fotballen. Fotballkritikerne bekymrer meg ikke, fordi jeg vet at når det kommer til stykket vil de holde kjeft. De har alltid to steiner i hånden når jeg snakker. Jeg er ikke en helgen, men jeg er heller ikke djevelen mange sier jeg er, sier 32-åringen.

Fikk kritikk etter gest
Ronaldo har fått kritikk i spansk presse denne uken, etter at han ble avbildet mens han gjorde en gest mot Gustavo Cavral da Celta ble slått onsdag. Gesten kom etter rykter om at Celta hadde fått et ekstra finansielt insentiv til å slå Real Madrid.

Men Real Madrid gjorde jobben og ble kronet til La Liga-mestere. 3. juni kan de sørge for the double dersom de slår Juventus i Champions League-finalen.

– Vi vet finalen i Cardiff blir veldig vanskelig, men nå skal vi nyte vår første La Liga-tittel på fem år, sier han.

Hyller Zidane
Han hyllet også trener Zinedine Zidane.

– Jeg er veldig fornøyd fordi det var en spektakulær avslutning på sesongen, den beste på mange sesonger. Det skyldes intelligent ledelse, trenerens hjelp og bidragene fra de spillerne som spilte mindre, sier portugiseren.

Og sjefen sjøl sender ikke overraskende en solid dose ros i retur.

– Han er alltid der og utgjør forskjellen, sier Zidane ifølge Mirror.