Har du et brennende engasjement eller skiller deg ut? Meld deg på Farmen nå!

Farmen leter etter noen helt spesielle personer til å være med på høstens sesong.

Har du en lidenskap for noe eller et sterkt engasjement? Kanskje du har et prosjekt du vil gjennomføre, en frykt å overvinne eller et mål du vil nå?

Akkurat nå jakter Farmen etter deltakere til høstens sesong. Det de ser etter, er tydelige personligheter – nemlig deg som stikker deg ut.

Selv om Farmen har reist rundt i landet for å jakte på deltakere til høstens innspilling av Farmen, er det fortsatt noen plasser igjen – til tross for at det har kommet inn utrolig mange gode søknader.

– Det er fortsatt rom for noen til. Vi leter etter de som tør å være annerledes, originale folk som skiller seg ut! Vi vil ha med de som ikke er A4. Og hvis noen kjenner en de gjerne vil se på Farmen, så må de ta kontakt med personen og gjerne hjelpe til med å sende inn søknaden, forteller programlederen Gaute Grøtta Grav til TV 2.

MELD DEG PÅ FARMEN HER.

Må nå de som ikke er på nett

Produksjonen har fått inn 6000 søknader, og de har gjort intervjuer med flere hundre personer. Likevel er det en gruppe de føler de ikke helt har nådd:

– Vi vil gjerne få tak i de som ikke er på Facebook eller de som ikke har internett på telefonen også. Så da trenger vi hjelp fra folk til å tipse de som kan passe til beskrivelsen, sier han videre.

I tillegg vil de gjerne se søknader fra voksne kvinner:

Laila aner fred og ingen fare – sekunder senere går det galt:

– I år er det mange unge jenter som har meldt seg på, men vi vil gjerne flere søknader fra damer over 35 år også, sier Grøtta Grav.

Ingen grunn til å nøle

Kanskje kunne du selv tenke deg å reise 100 år tilbake i tid for å drive en gård på gammelt vis, eller kanskje du kjenner noen du gjerne ville sett inne på Farmen? Da er det ingen grunn til å nøle, mener Gaute Grøtta Grav.

– Dette er siste sjanse for denne gang, så her er det bare å søke! sier programlederen.

Igjen: MELD DEG PÅ FARMEN HER.

Hvis du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med produksjonsselskapet Strix.