Både kongelige og kjendiser var til stede da Pippa Middelton giftet seg med James Matthews. AFP PHOTO / POOL AND AFP PHOTO / Justin TALLIS

Kongelig sus over årets kjendisbryllup i Storbritannia

Både kongelige og kjendiser var til stede da Pippa Middelton lørdag giftet seg i det som er årets bryllup i Storbritannia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Phillipa «Pippa» Middelton (33) er søster til Storbritannias hertuginne Kate, og medieinteressen rundt bryllupet har vært intens i de britiske mediene.

Pippa giftet seg med den rike forretningsmannen James Matthews (41), som hun forlovet seg med i fjor.

Pippa ble kjent verden over da hun var brudepike i bryllupet til prins William og Kate i 2011.

Til stede i bryllupet var selvfølgelig søsteren Kate og svogeren prins William.

Blant de kongelige gjestene var også prinsesse Eugenie og prins Harry, mens prinsesse Charlotte og prins George var brudepike og brudesvenn.

Pippa Middleton ble umiddelbart kjent for hele verden for sin flotte figur i den kroppsnære forloverkjolen i bryllupet til søsteren i 2011. 
Pippa Middleton ble umiddelbart kjent for hele verden for sin flotte figur i den kroppsnære forloverkjolen i bryllupet til søsteren i 2011.  Foto: Oli Scarff

Gjester i bryllupet, som finner sted i St. Mark's Church noen få kilometer fra Middelton-familiens hjem i Bucklebury vest for London, var blant andre også tennisstjernen Roger Federer og hans kone Mirka.

Bruden hadde valgt en hvit brudekjole designet av britiske Giles Deacon. Den tettsittende, kortermede kjolen var dekket av blonder og hadde halvhøy hals og åpen rygg.

Det er tidligere kjent at Pippas forlovelsesring ifølge BBC skal ha kostet 250 000 pund, cirka 2,75 millioner kroner, men det har ikke kommet fram detaljer om gifteringene.


(©NTB)