Ari Behn etter bruddet: – Jeg føler at jeg dør hver dag

Nyskilte Ari Behn letter på sløret om årsaken til bruddet med prinsesse Märtha Louise.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har gått snart ti måneder siden sjokknyheten om at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skilles.

– Livet mitt er forandret nå. Det er mye som har skjedd. Jeg har det bra. Jeg lever i et inferno akkurat nå. Det er mange bevegelser og livet er plutselig annerledes. Det er sten på sten, biter som skal passe sammen, sa Behn til TV 2 et par måneder etter bruddet.

De har vist seg sammen som familie flere ganger siden august, men selv om vennskapet er i behold, så har historien om hvorfor ekteskapet tok slutt vært ufortalt.

I en pressemelding fra Slottet, ble det sagt at paret hadde vokst fra hverandre, og at de «føler skyld fordi vi ikke lenger klarer å skape den trygge felles havnen barna våre fortjener».

«Hvorfor ble det slutt?»

I lørdagens utgave av Dagbladet Magasinet får han det direkte spørsmålet «hvorfor ble det slutt mellom deg og Märtha?». Gjennom intervjuet veksler han mellom å nøle, si tydelig at han aldri vil gi et svar, for så å komme med små drypp.

Det tydeligste svaret hans kommer midt i praten om Märthas arbeidsliv med forretningspartnSeren Elisabeth Nordeng.

– Kortversjonen på hvorfor det tok slutt mellom oss er at man utvikler seg i forskjellige retninger. Vi er begge ambisiøse og opptatt av arbeidet vårt. I det mistet vi nok hverandre av synet, sier Behn til Magasinet.

Ordet «inferno» som han brukte i intervjuet med TV 2 i oktober går igjen nå også. Han forteller om hvor vanskelig den enorme omveltningen er, men at barna gir ham ro og trygghet – det samme som Behn er mest opptatt av å gi dem også.

– Det er en enorm forandring i livet mitt. Man kan sammenlikne det med et dødsfall. Jeg føler at jeg dør hver dag, sier han i lørdagsintervjuet.

Märtha: – Vondt og vanskelig

Märtha Louise blir boende i Lommedalen, og hun beholder også familieeiendommen på Hankø. Behn på sin side, har kjøpt seg et nytt hus, kun fem kilometer fra prinsessen.

Märtha Louise har også omtalt samlivsbruddet på siden til Soulspring.

– Jeg har opplevd et samlivsbrudd som er både vondt og vanskelig, og alle de tingene som hører med, skrev hun.

– Det å være så rått oppe i en sånn situasjon er helt nytt, som et helt åpent sår på en måte. Jeg tør å være så sårbar nå, fordi jeg er trygg med den jeg er, sa Märtha Louise.