HVEM ER HVEM? Ser du hvem av disse karene som er Suleman Malik, og hvem som er tvillingbroren Bilal Malik?
HVEM ER HVEM? Ser du hvem av disse karene som er Suleman Malik, og hvem som er tvillingbroren Bilal Malik? Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2

Hæ ... Finnes det to av deg, Suleman?

NYDALEN (TV 2): Full forvirring på Norske talenters finalefest. Ser du hvem som er dommeren Suleman Malik?

Det var nok mange som trodde de så dobbelt sent fredag kveld, da det var duket for Norske talenters finalefest i Nydalen.

De som har jobbet med talentshowet, samt dommerne og deltakerne, var nemlig samlet til fest, og Norske talenter-dommeren Suleman Malik (27) dukket opp sammen med tvillingbroren sin Bilal Malik (27).

Lot folk tro han var Suleman

Da hadde Bilal allerede passert som broren Suleman gjennom flere timer med finaleinnspilling – og han fikk uttallige forespørsler fra folk som trodde han var Norske talenter-dommeren.

Mens Suleman var opptatt med lydprøver og innspilling fredag kveld, var nemlig Bilal opptatt med å ta bilder med mengder med fans og publikummere som hadde møtt opp.

Alle trodde det var Norske talenter-dommeren de tok bilde med.

– Jeg lot dem bare tro at jeg var Suleman, flirer Bilal Malik til TV 2.

Brødrene har lik klesstil, de snakker likt og oppfører seg likt. Og begge er profesjonelle hiphopere.

– Han har gått rundt i hele dag og latt som om han var meg. Er det mulig, sier Suleman.

Danser sammen i Quick

BRØDRE: Suleman Malik til venstre og Bilal Malik til høyre. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2
BRØDRE: Suleman Malik til venstre og Bilal Malik til høyre. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2

– Hva synes du om at han stjeler oppmerksomheten din i kveld?

– Det er jo egentlig bare morsomt. Jeg hadde jo ikke så mye tid til å ta bilder med publikummerne selv, sier Suleman.

Men det er ingen grunn til å være skuffet over å ha kommet hjem med et bilde av Bilal Malik istedenfor Suleman Malik. Bilal er nemlig med i dansegruppa Quick sammen med broren, og sammen vant de Norske talenter i 2009. De har også blitt verdensmestere i hiphop sammen, og kanskje husker du at de opptrådte i fjorårets Norske talenter-finale:

Har åpnet opp for mer dans

Quick, og da spesielt Suleman Malik i regi av rollen som dommer, har åpnet opp for mange dansetalenter i de senere sesongene av Norske talenter.

Og i årets finale av talentshowet, var det hele fem råflinke dansenumre med – og da ikke medregnet tegnspråktolkeren Vilde Winge (13), som vant hele showet fredag kveld.

Vilde Winge sto på scenen med en helt spesiell versjon av Ingebjørg Bratland og Lars Vaulars Stjernene, til publikums begeistring, og ble den som kunne ta med seg 500.000 kroner hjem.