GOD STEMNING: I studioet på Verftet i Bergen har Stian Blipp hatt besøk av mange spennende gjester denne våren. 
GOD STEMNING: I studioet på Verftet i Bergen har Stian Blipp hatt besøk av mange spennende gjester denne våren.  Foto: TV 2

Stian Blipp med ny sesong av talkshow

Det blir mer Stian Blipp Show på TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det blir en ny sesong av Stian Blipps talkshow på TV 2.

Talkshowet, som spilles inn på Verftet i Bergen, hadde premiere i mars i år.

– Jeg er glad for å kunne bekrefte at Stian kommer tilbake med en ny runde av Stian Blipp show våren 2018 på TV 2, sier programdirektøren i TV 2, Jarle Nakken.

Han var ikke i tvil da en ny kontrakt skulle signeres for våren 2018:

– Det har vært mange fine, aktuelle og interessante gjester på besøk. Produksjonen har levert mange morsomme innslag og ikke minst god prat, fin stemning og underholdning i studio på hjemmebane i Bergen.

Hver uke drar programleder Blipp store norske navn over til Bergen, hvor han har et unikt 360-graders studio der publikum spiller en svært sentral rolle.

Blipp: – Fantastisk

Programlederen selv er henrykt over nyheten.

– Det er helt fantastisk at TV 2 gir oss sjansen til å fortsette å utvikle programmet. Stian Blipp Show er et hjertebarn for alle oss som jobber med det, og at vi nå kan bekreftet en sesong til gjør at vi kan holde på alle de flinke folkene i prosjektet, sier Stian Blipp.

– Vi lover å ikke ligge på latsiden. De neste månedene skal vi bruke til å koke opp snadder som gjør sesong to til et salig fyrverkeri for alle som ser på. Jeg sverger, lover Blipp.

Programdirektøren i TV 2 er imponert over hvor raskt Stian Blipp har klart å omfavne den krevende talkshow-sjangeren.

– Stian Blipp har klart å skape en trygg og god stemning i studio med aktuelle gjester hver uke. Stian har bevist denne våren at han er for et naturtalent å regne innenfor den krevende talkshowsjangeren, og når han i tillegg er av typen som alltid er godt forberedt og jobber hardt, har jeg stor tro på fremtiden og neste sesong av Stian Blipp show.

Programleder og musikalartist

Stian Blipp startet sin karrière i TV 2 i 2012, da han var programleder for Norske Talenter. Siden den tid har han ledet Idol og Mitt Dansecrew, samt vært en del av Torsdag kveld fra Nydalen.

I høst har Blipp vært å se på scenen til Folketeateret, hvor han har hatt en av hovedrollene i musikalen «Singin' In The Rain». Før TV-karrieren tok av, var Blipp danser og radioprogramleder.