Tottenham har fostret opp noen unge spillere som virkelig har levert varene de siste sesongene.

Harry Kane, som scoret fire mål mot Leicester torsdag og er nær en andre toppscorertittel i Premier League på rad, er 23 år. Da har han herjet i flere sesonger allerde.

Det er også lett å glemme at Dele Alli, som hadde en utsøkt assist i samme kamp bare er 21 år.

Unggutten har tatt engelsk Premier League med storm i to sesonger på rad, og blir stadig bedre.

Ti mål i debutsesongen for Tottenham er blitt fulgt av 17 denne sesongen, og Alli er en av hovedgrunnene til at Spurs har levert sin sterkeste Premier League-sesong noensinne.

Disse blir de neste

Og det er flere unge spillere på vei hos de liljehvite.

I intervjuet du kan se over trekker Alli frem ytterligere to unggutter som kommer til å ta steget – hos en manager han roser for å gi talenter sjansen.

– De som har stått frem er Kyle Walker-Peters, han har vært rundt stallen mye, men ikke fått mye spilletid. Jeg syns han er en strålende back, sier Alli og legger til:

– Josh Onomah har også allerede slått gjennom, men han ser veldig sterk ut

Kyle Walker-Peters er 20 år, og utfordrer navnebror Kyle Walker samt Kieran Trippier i kampen om høyreback-plassen, men har foreløpig ikke nådd lengre enn benken.

Midtbanespilleren Joshua Onomah er også 1997-modell, men er kommet litt lengre. Forrige sesong ble det åtte innhopp i Premier League, så langt er det blitt fem denne sesongen.

Dele Alli får også spørsmålet om hvilket mål han gjerne skulle ha scoret i Premier League denne sesongen, som ikke var hans eget. Se svaret i videovinduet øverst.

STORTALENT: Joshua Onomah i kamp med Liverpools Alberto Moreno i oktober.
STORTALENT: Joshua Onomah i kamp med Liverpools Alberto Moreno i oktober. Foto: Dave Thompson

Vil utvikle seg videre

Spurs blir nummer to i Premier League denne sesongen uansett, etter å ha gjort en imponerende ligasesong.

Men ikke alt har vært rosenrødt. I FA-cupen ble det stopp i semifinalen, mens det i Champions League gikk rett ut i gruppespillet.

Det tror Alli kan være med på å gjøre Tottenham sterkere til neste sesong.

– Det har skjedd mye positivt, men mentalt kan vi bare bli sterkere etter det som skjedde i Champions League. Det var en god læringskurve for spillerne. Nå er det opp til de ansatte og klubben til å se hva vi kan bygge på og hvordan vi kan ta det et steg videre, sier Alli som ikke vil uttale seg om stallen trenger å styrkes.

– Vi har selvtillit og vi tror vi har et sterkt lag. Det er opp til manageren å avgjøre om vi trenger flere spillere, sier Alli.