Kylian Mbappé jubler etter scoring med Eadamel Falcao.
Kylian Mbappé jubler etter scoring med Eadamel Falcao. Foto: Jean-pierre Amet

Monaco vant ligaen – belønnes med 50 Cent

Superduoen Kylian Mbappé og Radamel Falcao var passende nok toneangivende da ligatittelen ble sikret. Nå venter rap-konsert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdagens 2-0-seier hjemme over Saint-Etienne sikret monegaskernes første seriemesterskap på 17 år.

PSG har fulgt like bak dem, men med én kamp igjen er tittelslaget nå tapt.

Alexander Søderlund starter for gjestene, men klarte ikke å score mot laget som røk ut i semifinalen i Mesterligaen.

Den 18 år gamle sensasjonen Kylian Mbappé sørget for scoring etter 19. minutter. Han dro seg fint forbi keeper og scoret sitt 15. ligamål for sesongen.

Den målgivende pasningen sto Radamel Falcao bak. Den 31 år gamle Kolombianeren har denne sesongen våknet etter dvalen og scoret 21 mål i serien. Det er det meste han har scoret siden 2013/14-sesongen. Valere Germain ordnet 2-0 på overtid.

Curtis
Curtis "50 Cent" Jackson. Foto: Charles Sykes

Søndag kveld, dagen etter sesongavslutningen mot Rennes borte, skal seriemesterskapet feires med intimkonsert med rapperen og skuespilleren 50 Cent.

Selv om konserten holdes på palassplassen i fyrstedømmet, vil den i hovedsak være for spillere og støtteapparat i klubben, men vi antar kanskje noen kongelige, veldig rike eller kjente personer også vil dukke opp.

Europas pengesterke storklubber har lagt merke til Monacos suksess. Nå er en rekke av spillerne på ønskelisten til andre. Midtbanespilleren Bernardo Silva (22), som skal være aktuell for Chelsea og Manchester United, oppfordrer så mange som mulig til å bli i klubben.

– Hvis alle blir, kan vi gjøre noe spesielt. Har kan du spille i Champions League og vinne trofeer. Det er det høyeste nivået. Alle spillerne er fornøyde og vil bli værende. Laget er ungt og vil vinne trofeer, sa han til BFMTV.com før onsdagens kamp.