ETTERTRAKTET: Noen av Europas største klubber jakter denne mannen.
ETTERTRAKTET: Noen av Europas største klubber jakter denne mannen. Foto: Laurent Cipriani

Fotballryktene: – Har vært koblet til storklubbene i flere år. Nå er han til salgs

Og Gareth Bale vraker Tottenham og Chelsea til fordel for en annen Premier League-klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alexandre Lacazette har scoret 26 mål for Lyon denne sesongen. Den franske spissen har vært satt i sammenheng med de fleste storklubber i Europa de siste årene, men han er fortsatt å finne i Ligue 1. Nå åpner Lyon-eier Jean-Michel Aulas for å selge sin store stjerne når overgangsvinduet åpner.

– Dersom Alexs ønske matcher våre ønsker, som Barcelona med Samuel Umiti i fjor, går ting i orden. Det vil uansett avhenge av andre spillere som forsvinner. Om spillere ikke føler Lyon er bra nok, kommer vi til å se etter spillere med den riktige tankegangen, sier Jean-Michel Aulas ifølge Liverpool Echo.

Lacazette, som tidligere har hintet til at han kan komme til å bytte klubb i sommer, skal være tilgjengelig for 410 millioner kroner. Arsenal, Barcelona, Borussia Dortmund, Atlético Madrid og Liverpool ønsker seg Lacazette.

Gareth Bale kan være på vei hjem til Storbritannia, og Manchester United står klare til å signere waliseren, skriver Talksport. Daily Mirror melder at Bale foretrekker en overgang til United fremfor Chelsea og Tottenham.

Selv om Chelsea må se langt etter Gareth Bale, har seriemesterne nok andre spillere på blokken. Independent skriver at Southampton-forsvarer Virgil van Dijk er klubbens fremste overgangsmål. Chelsea er forberedt på å bruke godt over to milliarder kroner på seks nye spillere til sommeren.

Samtidig kan Antonio Conte bli gjenforent med sin tidligere elev Álvaro Morata neste sesong. Don Balón, gjengitt av Daily Star, rapporterer at Morata til Chelsea skjer som følge av at Real Madrid sikrer seg Monaco-spissen Kylian Mbappé foran nesen på Manchester United.

Chelsea og Manchester City kjemper om underskriften til Tottenham-back Kyle Walker. 26-åringen kommer til å koste 470 millioner kroner, ifølge Daily Mirror. I Manchester City er tenkt som Pablo Zabaletas erstatter. Argentineren kommer til å signere for West Ham, melder TYCSports.

Dele Alli vil ikke garantere at han er Tottenham-spiller neste sesong, skriver Sky Sports.

Crystal Palace kommer til å gjøre et forsøk på å signere Mamadou Sakho på en permanent overgang fra Liverpool, melder London Evening Standard.

Leicester ønsker å hente Hull-stopper Harry Maguire, skriver Daily Mirror. Kaptein Wes Morgan kan være på vei bort, for nyopprykkede Newcastle er interesserte i mannen som løftet Premier League-trofeet forrige sesong.

Newcastle kommer også til å sikre seg Christian Atsu på permanent basis, etter at ghaneseren har vært utlånt fra Chelsea denne sesongen. Klubbene er enige om en overgang for kantspilleren på 70 millioner kroner, ifølge The Guardian.

Ifølge Kicker er Tottenham på jakt etter Freiburg-spiss Maximilian Philipp.