OPERERT: Danny Rose (midten) måtte legge seg under kniven. Nå mister han starten av neste sesong. Her med Harry Winks (t.v.) og Son Heung-Min.
OPERERT: Danny Rose (midten) måtte legge seg under kniven. Nå mister han starten av neste sesong. Her med Harry Winks (t.v.) og Son Heung-Min. Foto: Oli Scarff

Tottenham-profil mister starten av neste sesong

Danny Rose ble ikke kvitt smertene i kneet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danny Rose har ikke vært på banen for Tottenham siden bortemøtet med Sunderland i slutten av januar på grunn av kneskade. Tre og en halv måned på sidelinjen har imidlertid ikke gjort at smertene har forsvunnet for backen.

Tottenham bekrefter tirsdag at Rose har vært gjennom en operasjon på sitt venstre kne. Ifølge The Guardian venter nå minst tre måneder med rehabilitering for den engelske landslagsspilleren, som dermed går glipp av starten av neste sesong.

Dermed kan Tottenham gå den nye sesongen i møte med Ben Davies, som har vikariert på backen i Roses fravær.

Skaden ligner ifølge The Guardian på den som gjorde at Erik Lamela til slutt måtte opereres 1. mai. Argentineren har ikke spilt siden Spurs' Ligacup-exit mot Liverpool i slutten av oktober i fjor og er ikke tilbake før neste sesong.

Danny Rose og backkollega Kyle Walker har vært blant spillerne som har hatt størst utvikling siden Mauricio Pochettino kom til klubben. Mens Rose nå trolig mister høstens sesongstart, kobles Walker til andre klubber. Det har ført til at Kieran Trippier har fått mer spilletid på høyrebacken den siste tiden.

Se Leicester-Tottenham på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo torsdag klokken 20.45.