I SORG: Paul Pogba mistet sin far forrige uke. Nå står han trolig over de siste seriekampene.
I SORG: Paul Pogba mistet sin far forrige uke. Nå står han trolig over de siste seriekampene. Foto: Carl Recine

– Pogba er tilbake når han er klar

Paul Pogba står trolig over de to siste Premier League-kampene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paul Pogba (24) mistet sin far, Fassou Antoine Pogba (79), fredag etter lengre tids sykdom. Følgelig sto franskmannen over søndagens kamp mot Tottenham.

Nå sier Manchester United-manager José Mourinho at Paul Pogba trolig også mister onsdagens TV 2 Sport Premium-sendte bortekamp mot Southampton.

– Jeg tror at farens begravelse blir tirsdag eller onsdag i Frankrike. Jeg tviler på at Paul er i stand til å spille. Vi har latt ham bestemme selv når han føler seg klar til å komme tilbake, sier Mourinho ifølge The Telegraph.

Manchester United har ikke mer enn æren igjen å spille for Premier League. Med 1-2-tapet for Tottenham røk samtidig muligheten for å klare topp fire.

Ligacup-mesterne kan nå neste sesongs Mesterliga ved å vinne Europaliga-finalen mot Ajax i Stockholm onsdag 24. mai.

The Telegraph skriver at Pogba er ventet tilbake til finalen i Sveriges hovedstad.

Mourinho har også bekreftet at han kommer til å stille med Sergio Romero i finalen, ettersom den argentinske målvakten har voktet buret i Europaligaen denne sesongen. Derfor vil Romero få kamptrening i en av de to siste ligakampene.

Daley Blind kommer heller ikke til å spille onsdagens kamp mot Southampton, mens Mourinho kommer til å være forsiktig i bruken av Antonio Valencia, Ander Herrera og Henrikh Mkhitaryan.

Manchester United-manageren bekreftet på pressekonferansen før Southampton-kampen av Timothy Fosu-Mensah er den siste spilleren på sidelinjen med en skulderskade. Unggutten er derfor usikker til finaletroppen.

Se Southampton-Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo onsdag klokken 20.45.