Her står campingvogna parkert på landingsplassen til ambulansehelikopteret. Foto: Ambulansetjenesten UNN/nordlys.no/Amedia
Her står campingvogna parkert på landingsplassen til ambulansehelikopteret. Foto: Ambulansetjenesten UNN/nordlys.no/Amedia

Facebook ble løsningen på håpløs feilparkering

– Vi har aldri vært borti at noen har parkert der før.

I helgen oppdaget ambulansetjenesten til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Gryllefjord at noen hadde parkert ei campingvogn på ambulansehelikopterets landingsplass, skriver Nordlys.

Dette var naturligvis svært uheldig.

– Denne må flyttes umiddelbart da ambulansehelikopteret ikke kan lande så lenge denne står her, skrev Vegard Lindbæk, assisterende seksjonsleder for ambulansetjenestes hos UNN på ei lokal Facebook-gruppe for Gryllefjord i håp om at noen fikk den fjernet.

Borte på fem minutter

Og heldigvis gikk det som han håpet.

– Det tok bare fem minutter fra innlegget ble lagt ut til vogna var borte. Vi har aldri vært borti at noen har parkert der før, forteller han til Nordlys.

Lindbæk er naturligvis glad for at vogna, som var uten skilter, raskt ble fjernet.

I etterkant av den noe uheldige feilparkeringen, skal ambulansetjenesten ta kontakt med kommunen for å få på plass tydelig skilting for å unngå at dette skjer igjen.

Les flere saker i nordlys motormagasin her

Slik slipper du unna parkeringsboten

Campingvogn utenom det vanlige, se mer i videoen under: