– Barcelona er et av de beste lagene i verden

Liverpools stjernespiller smigret av den spanske gigantklubbens interesse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Philippe Coutinho er i en lengre periode blitt koblet med en overgang til den katalanske storklubben.

Liverpool-juvelen har gjort en god sesong for Jürgen Klopps mannskap. Søndag noterte han seg for to scoringer og én målgivende i 4-0-seieren over West Ham på London Stadium.

Se Coutinho herje i videovinduet øverst!

24-åringen innrømmer at Barcelona-ryktene viser at han er på riktig spor.

– Barcelona er et av de beste lagene i verden. Så langt har det ennå ikke kommet noe til meg. Hvis det kommer noe, vil det komme til agenten min. Jeg må fokusere på det som skjer på banen, sier Premier League-stjernen, ifølge ESPN Brasil.

Philippe Coutinho (t.h.) var sentral da Liverpool tok et langt steg mot neste års Champions League søndag. Men spiller han for engelskmennene etter sommeren? Foto: Adam Davy/PA via AP
Philippe Coutinho (t.h.) var sentral da Liverpool tok et langt steg mot neste års Champions League søndag. Men spiller han for engelskmennene etter sommeren? Foto: Adam Davy/PA via AP

– Jeg har kontrakt med Liverpool, og det er store sjanser for at vi spiller i Champions League neste år. Jeg må bare konsentrere meg om å spille fotball. De tingene der håndterer forretningsfolkene, sier Coutinho.

Den lille teknikeren signerte nylig en langtidskontrakt med Merseyside-klubben, og vil trolig bli en dyr mann dersom den spanske gigantklubben slår på stortrommen i sommer.

I 2014 betalte spanjolene rundt 65 millioner pund for å hente Luis Suárez til Catalonia, ikke lenge etter at spissen hadde forlenget med Liverpool.

Barcelona-stjerne og lagkamerat på det brasilianske landslaget, Neymar, har tidligere uttalt at Coutinho vil passe perfekt i det stjernespekkede laget.

– Jeg er glad for å høre at en stor klubb er interessert i meg. Det er kult, for det er en anerkjennelse av den jobben jeg har gjort. Men jeg må bare fortsette å jobbe hardt.

– Liverpool er en stor klubb, en klubb vi må få tilbake til Champions League, avslutter Coutinho.

Rødtrøyene har én kamp igjen av årets sesong. Søndag møter de nedrykksklare Middlesbrough på Anfield. Vinner de den, er de tilbake i det gjeveste selskap.