PRINSIPPFAST: James Rodriguez vil ikke risikere å spille i Europaligaen neste år.
PRINSIPPFAST: James Rodriguez vil ikke risikere å spille i Europaligaen neste år. Foto: Sergio Camacho

Fotballryktene: – Jeg spiller ikke i Europaligaen

James Rodriguez med klar beskjed til José Mourinho. Og Barcelona forsøker å lokke Philippe Coutinho bort fra Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter søndagens tap for Tottenham er det kun seier i Europaligaen som kan gi Manchester United Mesterligaplass neste år. Det skal ha gitt Real Madrids James Rodriguez kalde føtter.

Kolombianeren har blitt koblet til Manchester United og José Mourinho i det siste, men ifølge Express har han gitt klar beskjed om at en overgang kun er aktuell hvis Manchester United blir å finne i neste års Mesterliga.

Manchester City skal være villig til å tilby Yaya Touré en ny ettårskontrakt, ifølge Mirror. Den 34 år gamle veteranens kontrakt går ut etter sesongen, men han har etter hvert blitt en betrodd mann av trener Pep Guardiola. Manchester City bekreftet i går at en annen veteran, Pablo Zabaleta, ikke vil spille for dem neste år.

Philippe Coutinhos storspill for Liverpool i år, har ikke gått Barcelona hus forbi. Nå melder Express at den lille brasilianeren er smigret over at «en så stor klubb viser interesse». Coutinhos uttalelser vil uten tvil helle kaldt vann i årene på en god del Liverpool-fans.

Chelseas Willian har ikke fått så mye spilletid under trener Antonio Conte i år, og ryktes nå bort fra klubben. Men brasilianeren har ifølge Daily Star avvist en mulig overgang til Manchester United, ved å hevde at han er fornøyd hos de nybakte seriemesterne.

West Ham har hatt en tøff førstesesong på London Stadium. Ifølge The Sun har trener Slaven Bilic nå vendt sin interesse mot Napolis belgiske stjerneskudd Dries Mertens. Det er dog ventet at de må slåss med storklubber som Chelsea og Manchester United om 30-åringen.

PSGs Edinson Cavani forsøker å lokke Alexis Sanchez bort fra Arsenal, og Standard melder at han har ønsket chileneren hjertelig velkommen til Paris Saint-Germain. Arsenal skal på sin side være villig til å gi Sanchez en ny kontrakt på 3.5 millioner kroner i uken for å overtale ham til å bli.

Ifølge Mirror skal Manchester United være interessert i å erstatte Zlatan Ibrahimovic med en annen svenske, nemlig Malmö-spissen Pawel Cibicki. Også Zlatans tidligere klubb Ajax skal være interessert i den 23 år gamle svensken, og de skal ha sendt den samme speideren som oppdaget nettopp Zlatan for å følge ham.