RUTINERT: Pablo Zabaleta har vært i Manchester City i ni år. Her i hyggelig passiar med Manchester United-trener José Mourinho. 
RUTINERT: Pablo Zabaleta har vært i Manchester City i ni år. Her i hyggelig passiar med Manchester United-trener José Mourinho.  Foto: Darren Staples

Bekreftet: Zabaleta ferdig i Man City etter sesongen

Manchester City bekrefter søndag at Pablo Zabaleta forlater klubben etter sesongen. Men ifølge Mirror kan han fremdeles bli værende i Premier League.

Den rutinerte høyrebacken har vært i klubben i ni år, og har vært med på klubbens store forvandling under eier Sheikh Mansour.

Den 32 år gamle argentineren er en av spillerne i dagens City-stall med lengst fartstid i klubben. Han ble i sin tid hentet av manager Mark Hughes fra den spanske klubben Espanyol.

Zabaletas kontrakt går ut til sommeren, og ifølge klubben har Zabaleta selv valgt ikke å fornye den.

Backen har etter hvert rukket å bli en publikumsfavoritt, og det er ventet at han vil få en verdig avskjed i Citys siste hjemmekamp mot West Bromwich Albion på tirsdag.

Zabaleta har vært en betrodd mann hos alle Citys managere etter at han kom for ni år siden, men han har fått betraktelig mindre kamptid i år av manager Pep Guardiola. Argentineren har kun startet 22 kamper i alle turneringer i år.

Det er likevel ikke sikkert at Zabaleta forlater balløyen med det aller første. Ifølge Mirror skal West Ham være neste stoppested for den allsidige forsvarsspilleren.