Henriksen, Diomandé og Elabdellaoui rykket ned fra Premier League

Fikk bank av Crystal Palace i skjebnekampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Crystal Palace-Hull 4-0

Hull, med Omar Elabdellaoui på benken fra start, måtte i realiteten slå Crystal Palace for å ha et realistisk håp om å overleve i Premier League.

Det var de aldri i nærheten av. Med 4-0-seieren sendte Crystal Palace Markus Henriksen, Adama Diomandé og Omar Elabdellaoui ned i Championship.

– Det er en trist dag for oss, men det er først og fremst en trist dag for klubben, sier manager Marco Silva til TV 2.

Det startet forferdelig for bortelaget. En forsvarstabbe av Andrea Ranocchia ga Wilfried Zaha muligheten til å sende Crystal Palace i tet etter bare to minutters spill. Zaha gjorde ingen feil alene med Eldin Jakupovic.

– Det er jo grusomt av Ranocchia, var kommentator Espen Weens nådeløse dom.

Vondt kunne blitt til verre etter 10 minutter, men Hull slapp med skrekken da James Tomkins' heading strøk på feil side av stolpen etter en dødball. Like heldig var ikke Hull 34 minutter ut i kampen. En ny Palace-corner endet på hodet til Christian Benteke. Han løp ballen i mål mens Hull-spillerne passivt sto og så på.

Hull skapte nesten ingenting fremover på banen, men ble snytt for et straffespark noen minutter etter 2-0-scoringen til Benteke. Jason Puncheon stoppet et innlegg fra Kamil Grosicki med hånden. Men i motgang går ofte marginer imot. Dommer Martin Atkinson vinket spillet videre til store protester fra Hull-spillerne.

Med kniven på strupen hevet Hull seg etter hvilen. Jarrod Bowen fikk en eventyrlig mulighet til å redusere etter 60 minutter, men traff helt feil da han helt umarkert fikk ballen på bakerste stolpe.

Hull stanget mot en mur av Palace-spillere, som gang på gang fikk farlige kontringmuligheter. På en av dem måtte Michael Dawson ty til ulovlige midler. Luka Milivojevic var sikker fra straffemerket og gjorde Hull-dagen svart.

Like før full tid ble dagen helsvart da Patrick van Aanholt satte inn 4-0.

Diomandé har ett år igjen av kontrakten med Hull. Henriksen har to år igjen, mens Elabdellaoui returnerer til Olympiakos. Høyrebacken var på utlån ut sesongen.