I SORG: Paul Pogbas far døde fredag. Franskmannen var ikke med i Manchester United-troppen som reiste til London. Foto: Oli Scarff
I SORG: Paul Pogbas far døde fredag. Franskmannen var ikke med i Manchester United-troppen som reiste til London. Foto: Oli Scarff

Pogba i sorg står over Tottenham-kampen

Mistet sin far for to dager siden.

Manchester United må greie seg uten Paul Pogba i bortemøtet med Tottenham. Før helgen mistet franskmannen sin far.

Det melder flere britiske medier, deriblant Sky Sports og BBC.

Pogbas far, Fassou Antoine, døde fredag etter lengre tids sykeleie. Han ble 79 år gammel. United har gitt midtbanespilleren lov til å reise til Frankrike for å være sammen med familien.

José Mourinho må også klare seg uten Marouane Fellaini, som søndag soner sin tredje og siste kamp etter det røde kortet han pådro seg mot Manchester City forrige måned. På skadefronten er Zlatan Ibrahimovic, Ashley Young, Marcos Rojo, Luke Shaw og Timothy Fosu-Mensah alle ute i sesonginnspurten.

Manchester United er akterutseilt i kampen om topp fire. Mourinho har antydet at storklubben satser alt på finaleseier i europaligaen. Det vil i så fall gi United billett til neste sesongs mesterliga.

For Tottenham blir søndagens oppgjør den aller siste hjemme på ærverdige White Hart Lane, som etter sesongen skal rives. En ny storstadion blir for tiden bygget like i nærheten.

Tottenham er den eneste klubben i Premier League som er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. Med uavgjort eller seier mot Manchester United vil det vært første gang siden 1964/65-sesongen at Tottenham er ubeseiret på hjemmebane i ligasammenheng.

(©NTB)