BEMIDLET: Chelsea-manager Antonio Conte har fått et romslig transferbudsjett av eier Roman Abramovitsj.
BEMIDLET: Chelsea-manager Antonio Conte har fått et romslig transferbudsjett av eier Roman Abramovitsj. Foto: Dylan Martinez

Fotballryktene: – Vil gi Conte over to milliarder kroner å handle for

Chelsea-eier Roman Abramovitsj åpner pengesekken.

Fredag sikret Chelsea Premier League-tittelen, og i løpet av nærmeste fremtid vil klubben også sikre seg underskriften til Antonio Conte.

Chelsea-manageren har kontrakt i to sesonger til, men i lys av den fantastiske sesongen ønsker London-klubben å forlenge med suksessmanageren.

Conte sier selv at han ønsker å bli på Stamford Bridge. Kontraktsforlengelse vil gi Conte et solid lønnshopp. Han vil nemlig bli klubbens best betalte manager gjennom tidene, skriver The Telegraph.

Og penger har Roman Abramovitsj nok av. Han ønsker å gi Conte 2,2 milliarder kroner (!) å handle spillere for i sommer.

Arsenal-manager Arsene Wenger har bestemt seg for å ta en ny sesong i The Gunners. Nå ønsker han å hente Leicester-vingen Riyad Mahrez til klubben. Mahrez imponerte stort da Leicester tok tittelen forrige sesong, men har slitt mer denne sesongen. Også Middlesbrough-forsvareren Ben Gibson er på blokken til Wenger, skriver Daily Express.

Hva så med Manchester United? Klubben må trolig vinne alle sine tre siste kamper for å ha en mulighet til å havne i topp fire. Selv med full pott ser det vanskelig ut. Da er Europaligaen siste mulighet for å komme til Champions League. Og det betyr mye for klubben å slå Ajax. Sponsoravtalen med Adidas er lagt opp slik at klubben straffes for hver sesong utenfor det gode selskap. Rundt 250 millioner blir kuttet av de årlige utbetalingene om klubben ikke tar seg til Champions League.

Da passer det dårlig med de siste avsløringene om Zlatans megalønn i klubben. Manchester United frykter avsløringene vil føre til at Antoine Griezmann kommer med et skyhøyt lønnskrav i sommer, skriver Daily Star.

Om David de Gea forsavinner i sommer må Manchester United på keeperjakt. Jan Oblak er en av verdens beste keepere for øyeblikket, men kvalitet koster. Utkjøpsklausulen til Oblak er på 940 millioner kroner, og Atletico Madrid vil ha hvert eneste øre de kan få for keeperen, skriver Sunday Express. En litt billigere løsning vil være Inter-keeperen Samir Handanovic (32). men han er neppe en mann for fremtiden.

Borussia Dortmund ønsker å hente Manchester City-spissen Kelechi Iheanacho i sommer. Iheanacho har startet kun fem Premier League-kamper denne sesongen, og kan være en av de første ut porten på Etihad når Pep Guardiola skal renske i stallen.

Everton har lagt inn et bud på 110 millioner kroner for Sunderlands sisteskanse Jordan Pickford, skriver Daily Mail. Det spørs om ikke Sunderland bare ler av budet. Det har tidligere vært spekulert i at Sunderland vil kreve over 300 millioner kroner for å slippe keeperen.

Everton er enig om de personlige betingelsene med Malaga-spissen Sandro. Også Atletico Madrid og Sevilla ønsket seg spissen, skriver The Times.

Torinos president er ikke imponert over det Joe Hart har levert denne sesongen. Han sier at han ikke hadde forventet så mange feil fra en landslagsspiller.

Bastian Schweinsteiger sier at måten han ble behandlet på i manchester United ikke var riktig. 32-åringen forlot Manchester-klubben til fordel for Chicago Fire i mars.

Over til en annen veteran. Newcastle-manager Rafael Benitez er ivrig etter å sikre seg Leicester-stopperen Wes Morgan (33), skriver The Sun.

Noen som drømmer om å sikre seg Pepes tjenester i sommer? Real madrid-stopperen forlater Los Blancos i sommer. Serie A virker å være det mest sannsynlige alternativet, skriver Marca.

Bournemouth forbereder et bud på 110 millioner kroner for Liverpool-forsvareren Joe Gomez (19).

Ellers foregår det ting på det europeiske markedet. Tidligere PSG-trener Laurent Blanc har takket nei til tilbud fra Sevilla og Las Palmas. Han håper det vil åpne seg en mulighet i Barcelona, skriver Le Parisien.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino blir neppe ny Barca-trener. Han avfeier spekulasjonene om at han er på vei til den spanske storklubben, skriver Daily Mail.