Kvinne har anmeldt to menn for overfallsvoldtekt i Trondheim

En kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt i Trondheim i natt. Politiet etterlyser vitner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liker før klokka 4 natt til søndag skal en kvinne ha blitt overfalt av to menn og voldtatt i området ved Verftsbrua på Solsiden i Trondheim, melder Adresseavisa.

Politiet etterlyser nå vitner som kan ha gått forbi mellom klokka 02 og 04. De har foreløpig ingen beskrivelse av de antatte gjerningsmennene, men ber folk som har vært i området ta kontakt.

– Alt av observasjoner er interessant for oss. Vi vet så langt ikke eksakt når dette har skjedd, sier operasjonsleder Ebbe Kimo hos politiet i Trøndelag til lokalavisen.

«Vitner kan i denne sammenhengen være folk som har fått forbi i aktuelt tidsrom og sett eller hørt noe, uten nødvendigvis å ha forstått hva», skriver poltiet i Sør-Trøndelag på twitter.

Kvinnen har forklart at hun ble overfalt av to menn, og har anmeldt saken. Det bekrefter Ann Kristin Øie, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2.

– Kvinnen blir nå behandlet av helsepersonell på voldtektmottaket her i Trondheim. Vi håper å kunne avhøre henne igjen i formiddag, sier hun til TV 2.