Tror King forsvinner til storklubb i sommer

– Hvis Tottenham eller Liverpool byr på King sier han nok ikke nei, sier den tidligere Liverpool-profilen John Arne Riise.

John Arne Riise, Steffen Iversen og tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen tror flere storklubber vil by på Joshua King i sommer.

Med nok en fulltreffer i oppgjøret mot Burnley i lørdag har Joshua King nå scoret 16 mål i Premier League denne sesongen.

Dermed kan King fortsatt slå Ole Gunnar Solskjærs scoringsrekord for nordmenn med 18 mål i en Premier League-sesong.

Med kun én kamp igjen å spille, blir det vanskelig, men med den formen nordmannen er i om dagen, virker ingenting umulig.

– Vanskelig å si nei til Tottenham eller Liverpool
Den tidligere Liverpool-stjernen John Arne Riise tror King kan forsvinne til en toppklubb i løpet av sommeren.

– Det er faktisk bare Lukaku som har flere mål i Premier League i 2017. Jeg hadde ikke sett for meg at han skulle være så bra i år, sier Riise til TV 2 Sporten om King, og legger til:

– Han må se for seg hvor stor karriere han få. Dersom Tottenham eller Liverpool kommer på banen og legger inn et bud blir det vanskelig å si nei. Jeg ser ikke bort i fra at en større klubb legger inn et bud på ham i sommer, slår han fast.

Den oppfatningen deler Norges tidligere landslagstrener Egil Drillo Olsen.

– Jeg er faktisk ikke så overrasket over suksessen til King for jeg vet hvilke kvaliteter han har. Får han tilbud fra en større klubb regner jeg med at han sier ja til det. Når du scorer så mange mål for en klubb som ligger såpass langt nede på tabellen er det veldig naturlig at det kommer større klubber på banen, sier Drillo.

– En toppsspiss i Premier League i mange år fremover
Steffen Iversen er mektig imponert over det Joshua King har prestert denne sesongen.

– Han har modnet skikkelig som spiller og klarer han å videreutvikle seg til neste sesong så vil vi ha en toppspiss i Premier League i mange, mange år fremover, roser den tidligere Tottenham-spissen Steffen Iversen til TV 2 Sporten.

Iversen scoret på det meste 14 mål i én sesong for Tottenham. Det har nå King slått.

– Jeg hadde vel 14 i min beste sesong. Så han har slått meg med to mål. Ole Gunnar Solskjær spilte på Manchester United, et lag som skapte mye mer sjanser. Så ja, den prestasjonen King har gjort denne sesongen settes høyt, oppsummerer Steffen Iversen.