Superstjernene skryter av hverandre før spissduellen

TV 2 har møtt de fremste angrepsvåpnene til begge søndagens aktører i tidenes siste kamp på White Hart Lane.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tottenham-Manchester United søndag 17.30 på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium!

Søndag kveld er White Hart Lane historie, og Manchester United har fått æren av å være det siste laget som gjester Tottenham på det ærverdige stadionanlegget.

Rent sportslig er det en anledning for Tottenham til å sikre andreplassen i ligaen, mens det for Manchester United fremdeles er en teoretisk mulighet for å kvalifisere seg til Mesterligaen via ligaspill.

TV 2 har møtt to av aktørene som håper på å være matchavgjørende for sine lag, nemlig de engelske landslagsspissene Harry Kane og Marcus Rashford.

– Han er en av de beste spissene. Han er en topp profesjonell, både på og utenfor banen, sier Rashford.

– De har ekstra oppmuntring. Vi vil alltid vinne
19-åringen snakker til TV 2 på Manchester Uniteds treningsfelt på Carrington lørdag, og gleder seg til storkampen på White Hart Lane.

– Vi må dra dit med den samme mentaliteten som alltid. Uansett hva omstendighetene rundt kampen er, så vil vi alltid vinne. Det er ikke et tema for oss, men de har den ekstra oppmuntringen at det er deres siste kamp der, sier stjerneskuddet.

Kane skryter voldsomt: – En stor spiller. Håper han ikke spiller for bra
Stjernespissen Kane har stjålet overskrifter i en årrekke allerede, men er full av lovord om landslagskameraten som vil stå på motsatt banehalvdel søndag. Dagen før fikk nemlig Kane spørsmål om nettopp Rashford, og skrytet satt løst også der.

– Han er en stor spiller. Første gang han var med i England-troppen viste han selvtillit. Han var ikke redd for å skyte, han er rask og har gode ferdigheter. Han er en fantastisk spiller. Fremtiden er lys.

– Det blir fint å se ham på søndag, men jeg får håpe han ikke spiller for bra. Han er en fin gutt og en hyggelig fyr å snakke med, sa Kane.

Rashford: – Han er utrolig
Når TV 2 viser videoen av Kanes uttalelser til Rashford lørdag, må 19-åringen dra litt på smilebåndene.

– Han er veldig jordnær og rolig både på og utenfor banen. Det er forventet utifra måten han ter seg på. Det er enormt å ha det. Han er utrolig, sier Rashford.

Men der Kane er tydelig på at han har vanskelig for ikke å tenke på at han kan bli tidenes siste målscorer på White Hart Lane, sier Manchester United-spissen at det ikke er viktig hvem som scorer mål.

– For meg handler det bare om de tre poengene. Det handler ikke om antallet scoringer eller når du scorer målene. De to klubbene er i forskjellige situasjoner nå. Hvordan han ser på det og hvordan jeg ser på det er to forskjellige ting, sier Rashford.

Spissduellen søndag kan uansett bli meget matchavgjørende, og med en Harry Kane som fremdeles jakter toppscorertittelen i Premier League og en Marcus Rashford som for alvor har fått en sentral rolle i laget etter Zlatan Ibrahimovics skadefravær, er bordet dekket for hyppige scoringsforsøk søndag.

Se Tottenham-Manchester United søndag 17.30 på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium!