MARLINS MAN: Laurence Levy og hans venninner gjør sitt beste for å sette ut motstanderne. 
MARLINS MAN: Laurence Levy og hans venninner gjør sitt beste for å sette ut motstanderne.  Foto: Twitter

Prøvde å forstyrre motstanderen med frekt puppestunt

Miami Marlins-fans med utradisjonelt forsøk på å psyke ut motstanderen.

Laurence Levy heter han, men han er kjent som Marlins Man. Han er en velkjent fan av baseball-laget Miami Marlins, og får stor oppmerksomhet for sine påfunn i sosiale medier.

– Jeg vil gjøre MLB sexy igjen, sier han ifølge New York Post.

Da den berømte Marlins-supporteren for andre gang denne sesongen tok med seg en gjeng velproposjonerte kvinner på kamp ble det imidlertid litt for mye av det gode.

Mens Marlins Man gikk for å ta bilder med andre fans, bestemte en av venninnene hans seg for å riste puppene foran spillerne. Det ble også lagt merke til blant tv-seere og Miami Marlins-ledelsen.

– Jeg visste ikke hva som skjedde. Da jeg kom tilbake sa folk «hørte du hva som skjedde?». Så sendte Marlins meg en tekstmelding der det sto «du må holde jentene dine under kontroll, de kan ikke flashe på tv, det er ikke riktig. Å ta dem med for moro skyld er én ting, men handlingene er ikke bra for imaget og vi kan ikke tolerere det,» sier Levy.

Her ser du hva som skapte reaksjoner:

– En morsom distraksjon
Levy fortalte sin venninne, Korinna, at hun måtte ta det litt med ro.

– Vi tenkte det kunne være en morsom distraksjon å få kasterens oppmerksomhet og se om vi kunne hjelpe, så det var det vi gjorde. Men vi trodde ikke vi ble filmet, sier hun til avisen.

Men selv om de måtte roe seg litt, mener Marlins Man at de hjelper laget når de hopper litt opp og ned på sidelinjen i det motstanderen skal kaste.

– Det er blitt Miami Marlins’ hemmelige våpen for å distrahere spillere, sier Levy.

Kvinnene som kommer med Levy på kamp jobbet tidligere på Hyde nattklubb på American Airlines Arena, Miami Heats hjemmebane. De og mange andre ansatte mistet jobben da Heat ikke kom seg til sluttspillet.

Levy ba en venn om å invitere noen av de som hadde fått sparken, og slik fikk Marlins Man med seg sin distraherende gruppe.

Fikk spiller-støtte
Han hevder Miami Marlins-spillerne er svært fornøyd med hans innsats.

– To Marlins-spillere skrev til meg og sa «få jentene dine til å slutte å hoppe opp og ned når vi er på banen, det distraherer oss. Men det er ok om det er vi som skal slå, da kan dere distrahere kasteren til det andre laget, forteller Marlins Man.

Onsdag hjelp det ikke, til tross for et svært iherdig forsøk. St. Louis Cardinals slo Miami Marlins 7-5 på Marlins Park.