Etter 480 operasjoner er Justin (36) fortsatt ikke fornøyd

God kveld Norge (TV 2): Nå får den kroppsfikserte 36-åringen eget TV-program.

De har brukt millioner av kroner på plastisk kirurgi. Og i USA blir selvfølgelig det et eget TV-show, nemlig «Plastics of Hollywood».

Se video øverst i saken.

TV-seriens stjerne, Justin Jedlica (36), har brukt en formue i håp om å bli kliss lik Ken fra Barbie. Operasjonene startet han med allerede som 18-åring.

480 operasjoner

36-åringen har blant annet operert nesen, satt inn implantat i skuldre, rygg, kinn, biceps og rumpe. Tilsammen har Justin lagt seg på operasjonsbordet hele 480 ganger – og hevder selv han ikke er ferdig.

Millioner har rullet ut for at gjengen i «Plastics of Hollywood» skal gjøre mange ekstreme operasjoner, men de innrømmer at det ikke er mye glede å spore når de skal under kniven.

– Det er fryktelig skummelt, jeg skal ikke ljuge til folk om det, sier Justin.

– Den første brystoperasjonen var skrekkelig. Jeg følte virkelig at det var noe inni meg som ikke var bra, forteller Frenchy Morgan, som også er med i TV-serien.

Barndomsproblemer

Men årsaken bak gjengens mange operasjoner ligger i barndommen.

– Jeg hadde veldig dårlig selvtillit som tenåring. Jeg var veldig feminin og veldig spinkel, sier Justin.

Men for den levende Ken-dukken, som kom fra trange kår, var det også en annen ting som fristet ved kosmetisk kirurgi.

– Jeg hyllet den plastiske kirurgien. Jeg følte at det var et sympol på velstand. For meg var det veldig ikonisk. Så hvis jeg kunne få en liten bit av det, så ville jeg også bli en del av den livsstilen, forteller 36-åringen.

Han fikk etter hvert en stor smakebit av de rikes liv da han giftet seg med en suksessfull forretningsmann og gjorde seg selv, den menneskelige Ken-dukken, til en millionindustri.

Se God kveld Norge lørdag klokken 22:10 på TV 2.