KREVER LØNNSØKNING: Antonio Conte hinter om at Chelsea må legge mer penger på bordet for at han skal bli i klubben.
KREVER LØNNSØKNING: Antonio Conte hinter om at Chelsea må legge mer penger på bordet for at han skal bli i klubben. Foto: Alastair Grant

Fotballryktene: Contes beskjed til Chelsea: – Betal meg det jeg er verdt

Og Jamie Vardy er aktuell for en overgang til Atletico Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld kan Chelsea sikre seg Premier League-tittelen med seier mot WBA. Sesongen har vært en eneste lang opptur for Antonio Conte. Italieneren har med sitt smittende engasjement pisket Chelsea til seier etter seier. Nå skal kontrakten hans reforhandles. Den italienske storklubben Inter lusker i bakgrunnen, og Conte har ikke tenkt til å bli i London for enhver pris. Betal meg det jeg er verdt, er Contes klare beskjed til Chelsea.

– Penger er viktig på dette nivået for å vise verdien av en spiller eller manager. Hvis man viser at man fortjener det... På dette nivået er penger viktig, men det er ikke alt, sier en kryptisk Conte.

Og apropos penger: Chelsea vurderer å selge navnerettighetene til sitt nye stadion. Potensielle kjøpere har dog fått beskjed om at navnet må inneholde Stamford Bridge.

London-klubben kommer garantert til å forsterke laget i sommer. En rekke store navn er koblet til blåtrøytene, men også flere talenter er aktuelle. En av dem er Hamburgs 17-åring Jann-Fiete Arp.

Om Inter ikke klarer å lokke Conte til motebyen er Tottenham-manager Mauricio Pochettino nestemann på ønskelisten. Inter er villige til å doble lønnen til Spurs-manageren, skriver Football Italia.

Gareth Bale til Manchester United? Ifølge The Independent er waliseren villig til å flytte på seg i sommer om Real Madrid ønsker å selge ham. Og Manchester United ser ut som det mest sannsynlige alternativet.

Hver sommer forsvinner spillere fra Premier League til La Liga. Nestemann ut kan være Jamie Vardy. Spissen skal faktisk være ønsket av Atletico Madrid. Også Alexis Sanchez er ønsket av Madrid-klubben, ifølge The Independent.

Paul Lambert kan forlate stillingen som Wolverhampton-manager. Planene om å la superagenten Jorge Mendes ta over klubbens transferpolitikk har ikke falt i god jord hos Lambert.

Champions League-eventyret denne sesongen har gitt mersmak for Leicester. Nå tror manager Craig Shakespeare at klubben vil sette nye overgangsrekorder i sommer for å komme seg tilbake i det gode selskap.

West Brom er i ferd med å sikre seg Leeds-backen Charlie Taylor, skriver Daily Mirror. Klubben må betale en kompensasjon på et sted mellom 36 millioner kroner og 50 millioner kroner for backen.

Middlesbrough forbereder seg på en ny tilværelse i Championship. Klubben har lagt inn et bud på 3,6 millioner kroner for Hartlepool-vingen Nathan Thomas (22), skriver Daily Mail.

Manchester United vurderer å hente Paul Mitchell til klubben. Mitchell var mannen som oppdaget Dele Alli. Han har trukket seg fra sin stilling i Tottenham.

West Ham er interesserte i å hente Pablo Zabaleta. 32-åringens kontrakt løper ut i sommer, skriver London Evening Standard.