FÅR KRITIKK: Michael Knudsen hevder Sander Sagosen filmet.
FÅR KRITIKK: Michael Knudsen hevder Sander Sagosen filmet. Foto: Ruud, Vidar

Dansk stjerne hevder Sagosen filmet: – Jeg hater skuespill

Michael Knudsen var i harnisk etter semifinaleoppgjøret onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kveld vant Aalborg 28-26 mot Bjerringbro-Silkeborg (BSV) i det første av to semifinaleoppgjør i det danske sluttspillet.

Aalborgs norske stjerne Sander Sagosen og BSVs veteran Michael V. Knudsen havnet i klinsj ved en rekke anledninger. Allerede etter ti minutter fikk Knudsen sin første tominutter.

Den utvisningen var Knudsen svært misfornøyd med. Han hevder at Sagosen filmet i situasjonen.

– Hvis det er noe jeg ikke liker i håndball, er det skuespillere, sier han ifølge Ekstrabladet.

– Jeg synes absolutt ikke det kler sporten. Jeg hater når det skjer. Sagosen er en spiller av så høy kvalitet at jeg ikke synes det kler ham å spille på den måten. Det er noe vi vil ha vekk fra sporten, legger han til.

Sagosen innrømmer at det tidvis gikk tøft for seg i semifinalen.

– De spiller fysisk, og da må vi spille fysisk tilbake. Det synes jeg vi klarer. Vi vinner fordi vi spiller godt i forsvar og får kontringsmuligheter, sier han.

Da Knudsen ble utvist ga han Sagosen et puff i skulderen. Han mener nordmannen fikk det til å se ut som et slag. Nordmanen gikk i bakken, og dommerne viste ut Knudsen.

– Det skal være tenning i en semifinale. Men det blir kanskje litt for mye noen ganger. De gikk bevisst etter knærne og prøvde å dele ut lårhøner. Jeg vet ikke om det er treneren deres som har lært dem det. Jeg synes det er på grensen til usportslig opptreden, sier Knudsen.