Disse sitter i styret i TV 2

Her finner du oversikt over hvem som sitter i styret i TV 2.

Hans Jacob Carstensen
Hans Jacob Carstensen

HANS JACOB CARSTENSEN
(representerer Egmont)

Styreleder
Konserndirektør i Egmont. Har hatt flere ledende stillinger i den nordiske telekombransjen, blant annet som konserndirektør i TDC Mobile International og Tele Danmark. Tidligere finansdirektør i Telenordia.

Rikke Crosby
Rikke Crosby

RIKKE CROSBY
(representerer Egmont)

Har en MBA-utdannelse fra London Business School. Hun har tidligere arbeidet fem år i strategikonsulentfirmaet Boston Consulting Group i både London, München og København. Etter åtte år som visepresident og direktør for strategi- og forretningsudvikling i Egmont, gikk Rikke Crosby til Nordisk Film i februar. Der er hun direktør for overordnet forretningsutvikling.

Claus Sonberg
Claus Sonberg

CLAUS SONBERG
(Zynk Communication & Leadership)

Claus startet sin yrkeskarriere som informasjonsmedarbeider og senere journalist i TV 2-nyhetene. Han har siden jobbet som kommunikasjonsdirektør i SAS og som administrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge og i Norden. Han er i dag partner og daglig leder i Zynk Communication & Leadership.

Tina Stiegler
Tina Stiegler

TINA STIEGLER
(Umoe)

Tina har over 18 år bak seg i Schibsted, hvor hun blant annet var Head of Next Media og COO for Schibsteds norske virksomheter. Hun har også omfattende styreerfaring fra norske medieselskaper og teknologibedrifter. De siste to årene har Tina vært konserndirektør i Umoe, med ansvar for Umoes restaurantvirksomhet og M&A.

Stein Akre
Stein Akre


STEIN AKRE
(ansattes representant)

Stein har vært nyhetsreporter i TV 2 siden 1995. Han har hatt en rekke tillitsverv i fagforeningen, blant annet som nestleder i Klubb2, medlem i forhandlingsutvalget og medlem i Landstyret til Norsk Journalistlag. Stein har en Bachelor i journalistikk/statsvitenskap fra University of Washington og en Master i statsvitenskap fra American University in Cairo.

Trond Solvang
Trond Solvang

TROND SOLVANG
(ansattes representant)

Ansatt som nyhetsreporter i TV 2 siden 1997. Medlem i styret i Klubb2 siden 2012. Har tidligere jobbet som nyhetssjef i Radio 1 Kristiansand og som journalist i flere lokale medier i Kristiansand. Jobbet som morgenscript i NRK Sørlandet i 7 år.

Svein Henning Skaga
Svein Henning Skaga

SVEIN HENNING SKAGA
(ansattes representant)

Svein Henning er utdannet som lydtekniker og medieingeniør. Han jobbet i radio frem til 2011 da han begynte i TV 2 som Technical Operations Manager. Har vært systemingeniør siden 2019.