Fotballryktene: – Mourinho vil bla opp 450 millioner for Tottenham-stjerne

Eric Dier kan være på vei til Old Trafford, mens Liverpool vil hente en tidligere Chelsea-flopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Riyad Mahrez var en svært ettertraktet mann etter Leicesters sensasjonelle ligatittel i fjorårssesongen. Algerieren valgte å bli værende hos The Foxes, men nå kan det se ut til at hans tid i klubben kan være over. The Independent skriver at 26-åringen ønsker seg bort fra klubben, og at Arsenal, Chelsea og Tottenham skal være ute etter den slepne teknikeren.

Se nyeste episode av Premier Leaks i videovinduet øverst i saken.

Manchester United planlegger å legge inn et bud på rundt 450 millioner kroner på Tottenhams Eric Dier. Det skriver Daily Mirror. Den engelske landslagsspilleren kom til London-klubben fra Sporting Lisboa i 2014.

Alvaro Morata ser ut til å forsvinne fra Real Madrid, men det er høyst usikkert hvor han havner. Nå skriver Marca at 24-åringen har avslått et svært lukrativt tilbud fra en kinesisk klubb. Spissen skal etter rapportene være mer lysten på en overgang til Premier League og Chelsea.

En annen spiss som det er mer sannsynlig at havner i Kina er Diego Costa. I et intervju med DirecTV Sports uttaler Chelsea-spissen at det «ikke er uungåelig» at han drar til Asia.

West Ham har ikke hatt noen stor sesong, men klubben har ingen planer om å sparke manager Slaven Bilic. Nå skriver Daily Telegraph at Yaya Touré kan bli London-klubbens store signering foran kommende sesong.

Mye tyder på at David de Gea flytter hjem til Spania i sommer, men José Mourinho har ennå ikke gitt opp spanjolen. Ifølge Manchester Evening News vil Manchester United tilby stjernekeeperen en ny kontrakt. Dersom han signerer, vil målvakten trolig bli klubbens best betalte spiller med en ukelønn på omtrent 2.2 millioner kroner.

Tirsdag fikk Inter-trener Stefano Pioli sparken. Dermed har spekulasjonene rundt Antonio Contes Chelsea-fremtid igjen tatt fyr. Italieneren har vært en dundrende suksess etter overgangen til Premier League, men det er ingen selvfølge at den energiske manageren fortsetter på Stamford Bridge. Inters kinesiske eiere skal være desperate etter å hente Conte tilbake til Italia. Chelsea-managerens kone og datter bor fortsatt i Italia, noe som kan være med på å lokke Conte tilbake til hjemlandet. Det skriver The Guardian.

Everton-manager Ronald Koeman har fått grønt lys til å starte samtaler med to potensielle overgangsobjekter. Spillerne det skal dreie seg om er Málagas Sandro og Ajax-spilleren Davy Klaassen. Det skriver Daily Mirror.

Den tidligere Chelsea-spilleren Mohamed Salah skal være på Liverpool og Jürgen Klopps ønskeliste. Egypteren var ingen stor suksess i Chelsea, men har vært en viktig brikke for Roma i Serie A. 24-åringen kunne havnet i Liverpool allerede i 2014, men da var det de blåkledde fra London som stakk av med angriperen, som står med 17 scoringer denne sesongen.

En overgang fra Barcelona til Watford er ikke dagligdagse greier. Men i løpet av sommeren kan det bli en realitet. Premier League-klubben skal være ute etter den 31-årige belgieren Thomas Vermaelen. Det skriver Watford Observer. Den tidligere Arsenal-forsvareren har denne sesongen vært utlånt til Roma.